Σουπερμάρκετ: Αυτά είναι τα 7 προϊόντα που αλλάζουν τιμές τον Οκτώβριο. Αυξήσεις από σήμερα [video]

Με ανατιμήσεις στις τιμές των προϊόντων σούπερ μάρκετ μπαίνει ο Οκτώβριος.

Ο Οκτώβριος μπαίνει με ανατιμήσεις σε προϊόντα σούπερ μάρκετ πρώτης ανάγκης.

Οι εταιρείες έχουν στείλει ήδη στα σούπερ μάρκετ τις λίστες με τα προϊόντα που θα έχουν ανατιμήσεις, οι οποίες σε κάποιες περιπτώσεις θα ξεπερνούν και το 10%, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open.

Ενδεικτικά:

Αβγά 5-10%

Μπισκότα 2-7%

Σαπούνια – Απορρυπαντικά 5-12%

Σημειώνεται ότι αυτή την περίοδο, παρά το κύμα ακρίβειας, ανακοινώνονται πολλές προσφορές σούπερ μάρκετ, που προσελκύουν το ενδιαφέρον καταναλωτών που θέλουν να γλιτώσουν χρήματα. Για παράδειγμα, ο ΑΒ Βασιλόπουλος κάνει εκπτώσεις -50% ή 1+1, ενώ το μεγαλύτερο online σούπερ μάρκετ e-Fresh.gr ανακοινώνει συνεχώς προσφορές 30%. Κάντε κλικ στους αντίστοιχους συνδέσμους για να πάρετε τις προσφορές ΑΒ Μόνιμη μείωση τιμής και e-Fresh.gr με δωρεάν μεταφορικά.

Κατεψυγμένα λαχανικά 10%

Πάνες 5-10%

Ελαιόλαδα 10%

Τόνος κονσέρβα 5%

Η αύξηση στις πρώτες ύλες και το τέλος της επιδότησης στο πετρέλαιο κίνησης προκαλούν αυξήσεις στα προϊόντα. Οι νέες ανατιμήσεις οφείλονται σε δύο παράγοντες:

Αυξημένες πρώτες ύλες και πετρέλαιο κίνησης.

Υπενθυμίζεται ότι ολοκληρώθηκε και ο κύκλος της επιδότησης στο πετρέλαιο κίνησης, κάτι που σημαίνει ότι από σήμερα οι καταναλωτές θα το προμηθεύονται με μέση τιμή 1,97 ευρώ/λίτρο, όταν η μέση τιμή της βενζίνης κυμαίνεται στο 1,95 ευρώ/λίτρο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι ετοιμάζουν Σκλαβενίτης, Βασιλόπουλος, LIDL, My Market για να επικρατήσουν στη μάχη των σούπερ μάρκετ.