Ρωγμή σε παράθυρο αεροπλάνου: Τι έκανε ο επιβάτης όταν την είδε [video]

Δείτε το βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου με ρωγμή σε παράθυρο αεροπλάνου.

Viral έγινε ένας επιβάτης της Air Canada για ένα βίντεο στο TikTok που δείχνει μια μεγάλη ρωγμή στο παράθυρό του αεροπλάνου όπου βρισκόταν – με την αεροπορική εταιρεία να επιμένει ότι δεν υπήρξε ποτέ κανένας κίνδυνος.

Ο 20χρονος Καρλ Χαντάντ, μόλις είχε πετάξει στον Καναδά από τον Λίβανο και ήταν σε πτήση από το Τορόντο προς το Μόντρεαλ, όταν παρατήρησε ότι το παράθυρο δίπλα στην θέση που κοιμόταν, είχε μία ρωγμή.

Φώναξε λοιπόν τον αεροσυνοδό, ο οποίος με την σειρά του κάλεσε τον κυβερνήτη του αεροσκάφους και μαγνητοσκόπησε το όλο θέμα προκειμένου να το αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε κρίση πανικού ο επιβάτης ανακαλύπτοντας την ρωγμή στο παράθυρο

Μίνι καρδιακή προσβολή

Ο Καρλ δήλωσε στο Buzzfeed ότι βρισκόταν στο τελευταίο σκέλος ενός ταξιδιού 27 ωρών και αποκοιμήθηκε μόλις ανέβηκε στο αεροπλάνο.

Αλλά ξύπνησε μισή ώρα αργότερα και παρατήρησε πως το παράθυρό του ήταν «σπασμένο». «Το πείραξα λιγάκι για να δω εάν ήταν μεγάλη η ρωγμή» είπε, προσθέτοντας πως στην συνέχεια έπαθε μια «μίνι καρδιακή προσβολή για περίπου 10 λεπτά».

Άρχισε να τραβά βίντεο στο τηλέφωνό του, δείχνοντας το πλαστικό γύρω από το παράθυρο που ήταν ραγισμένο και κουνιόταν όταν το άγγιζε. Στην συνέχεια, κάλεσε μία αεροσυνοδό, δείχνοντάς του το παράθυρο. «Μου ζήτησε να το σπρώξω προς τα μέσα μπροστά της. Είπε ότι ήταν πολύ κακό και πως θα φώναζε τον πιλότο».

Ποια ήταν η αντίδραση του πιλότου και η απάντηση της αεροπορικής εταιρείας

Ακολούθως, ένας αεροσυνοδός έφερε τον πιλότο για να τσεκάρει το σπάσιμο, ο οποίος και τον διαβεβαίωσε πως η ρωγμή δεν ήταν ένα επείγον πρόβλημα και πως θα προσγειώνονταν «το συντομότερο δυνατό» στον τελικό, προγραμματισμένο προορισμό τους, το Μόντρεαλ.

@karlll_

once upon a time ##fyp ##viral ##plane

♬ How You Like That – BLACKPINK

Ο επιβάτης βλέποντας την ρωγμή κάλεσε αμέσως έναν αεροσυνοδό

Παρ’ όλα αυτά, ο Καρλ πιστεύει πως το αεροπλάνο άρχισε να πετά σε χαμηλότερο υψόμετρο, αφότου ενημέρωσε τον πιλότο για την ρωγμή.

Ένας εκπρόσωπος της Air Canada, πάντως, έχει αντίθετη άποψη. «Το εν λόγω μέρος είναι ένα μέρος του κουφώματος του παραθύρου όπου οι περσίδες του παραθύρου γλιστρούν πάνω κάτω. Είναι ένα πλαστικό μέρος της επένδυσης γύρω από το παράθυρο και όχι ένα κρίσιμο δομικό κομμάτι».

Αν και όλα πήγαν τελικά καλά, το βίντεο του Καρλ έχει γίνει viral με πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές και σχόλια από θεατές που αποκαλούν την κατάσταση, εφιάλτη. «Το άγχος μου θα με έκανε να μην το πω σε κανέναν» έγραψε κάποιος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.