Έξαλλη η Δέσποινα Κούσογλου: «Βγάζουν έξω τον δολοφόνο της κόρης μου» [video]

Η μητέρα της Κικής Κούσογλου, που χάθηκε τόσο άδικα από τα χέρια του πρώην συντρόφου της, μίλησε οργισμένη στο Φως στο Τούνελ μετά το άκουσμα για την αποφυλάκισή του.

«Τρέμω ολόκληρη από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Τον τιμώρησαν είκοσι τέσσερα χρόνια.

Πως γίνεται στα δεκαοχτώ χρόνια να έχει αποφυλακιστεί, να έχει φύγει στο εξωτερικό και να έχει κάνει και οικογένεια όπως λένε;», αναρωτήθηκε συναισθηματικά φορτισμένη η τραγική μάνα.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν αυτά τα χρόνια ο δολοφόνος της κόρης της προσπάθησε να την πλησιάσει και να της μιλήσει, απάντησε:

«Δεν τολμάει να έρθει, αλλά δε θα το ήθελα κιόλας για κανέναν λόγο, να έχω κάποια επαφή μαζί του. Ακόμα και στο δικαστήριο ήταν τόσο ψύχραιμος και τόσο αμετανόητος… Δυστυχώς αισθάνομαι διπλά προδομένη γιατί δεν έχασα μόνο το παιδί μου, τον είχα μέσα στο σπίτι μου και τον τάιζα», πρόσθεσε η κυρία Δέσποινα.

«Στεναχωριέμαι για…»
Η ίδια αναφέρεται και σε άλλες περιπτώσεις κοριτσιών που χάνονται τόσο άδικα και οι δράστες την γλιτώνουν με μία ποινή – «χάδι». Με περίσσιο δείγμα ανθρωπιάς ανέφερε:

«Στεναχωριέμαι όχι μόνο για την Κική, αλλά και για όλα τα κορίτσια που τα σκοτώνουν και μετά από λίγα χρόνια βγαίνουν έξω. Δεν έχουμε νόμους… Εγώ σαν μάνα ποτέ δε θα έλεγα “αυτόν τον άνθρωπο σκοτώστε τον”, αλλά να είναι στη φυλακή ισόβια, όχι να τον αφήσουν έξω».

Για τις ερωτικές επιστολές που δεχόταν ο ίδιος από νεαρές για όσο διάστημα παρέμενε στις φυλακές, η μητέρα της αδικοχαμένης Κικής δεν μπόρεσε να βρει τα λόγια για να δώσει απάντηση.

«Τι να πω γι’ αυτά τα κορίτσια, δεν έχω λόγια, πώς μπορείς να κοιμηθείς μ’ αυτόν τον άνθρωπο, που ξέρεις ότι έχει σκοτώσει ένα αγγελούδι είκοσι χρονών;», αναρωτήθηκε.

Κλείνοντας θέλησε να αφήσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας:

«Η καρδιά μου δεν μπορεί να χαρεί πλέον, είναι μία πληγή που δεν κλείνει. Ευτυχώς που ο Θεός μου χάρισε δύο εγγονάκια. Η ζωή μου πλέον είναι τα εγγόνια μου και αντλώ δύναμη από αυτά. Η μεγάλη μου η εγγονή είναι η Κική, της έχω δώσει το όνομα της κόρης μου».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.