Κάτια Δανδουλάκη ηλικία: Πόσο χρονών είναι πραγματικά. Μπότοξ, πλαστικές, βιογραφικό

Ποια η ηλικία της Κάτιας Δανδουλάκη, πόσο χρονών είναι τελικά η αηθαλής ηθοποιός;

Η Κάτια Δανδουλάκη είναι απο εκείνες τις γυναίκες που ο χρόνος τις αγαπάει και είναι αρκετά γενναιόδωρος μαζί τους.

Μάλιστα πρόσφατα εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και εντυπωσίασε ξανά με την εμφάνιση της.

Μπορεί να χρόνια να έχουν περάσει, όμως η Κάτια Δανδουλάκη παραμένει αναλοίωτη χωρίς να αποκαλύπτει την ηλικία της.

Η Κάτια Δανδουλάκη έχει καταγωγή από τη Σητεία από την πλευρά του πατέρα της και από τη Μικρά Ασία από την πλευρά της μητέρας της.

Στο παρελθόν η Κάτια Δανδουλάκη έχει αποκαλύψει ένα απίθανο περιστατικό με ταξιτζή για την ηλικια της:

«Μου είπε κάποια στιγμή ένας οδηγός ταξί “είστε η κόρη της;”. Λέω όχι, είμαι αυτή. Νομίζω ότι όλη η ιστορία είναι ότι η ενέργειά μου, η διάθεσή μου, αλλά και το παρουσιαστικό μου δεν παραπέμπει στην ηλικία που είμαι. Που είναι μια πολύ μεγάλη ηλικία. Όχι, δεν τη λέω την ηλικία μου», είπε και συνέχισε:

«Την καταλαβαίνετε από τον Παπαφλέσσα που με βλέπετε. Άρα γιατί να την πω; Την έχετε πει 100 φορές. Αυτή η ερώτηση είναι μόνιμη και την έχω απαντήσει πέντε χιλιάδες φορές. Οι γυναίκες νομίζουν ότι θα πάρεις ένα χάπι και θα αδυνατίσεις και θα γίνεις όμορφη. Ή θα πας μια φορά σε έναν πλαστικό χειρουργό και θα βγεις μια κούκλα. Κάνουν πολύ μεγάλο λάθος».

Κάτια Δανδουλάκη ηλικία

Η αλήθεια είναι οτι η Κάτια Δανδουλάκη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 16 Μαΐου 1948, άρα η ηλικια της Κάτιας Δανδουλάκη είναι 74 χρονών.

Γεννημένη στην Θεσσαλονίκη στις 16 Μαΐου του 1948, η Κάτια Δανδουλάκη τελείωσε τη Σχολή Θεάτρου του Κάρολου Κουν και το London School of Dramatic Art. Κατά την παραμονή της στο Λονδίνο συνεργάστηκε με το BBC σε τηλεταινίες και ραδιοφωνικές παραγωγές. Από το 1996 ήταν παντρεμένη με τον Μάριο Πλωρίτη (ο οποίος απεβίωσε το 2006), ο οποίος έχει μεταφράσει και προσαρμόσει πολλά θεατρικά έργα στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει η ίδια.

Κάτια Δανδουλάκη πλαστικές, μπότοξ

Η Κάτια Δανδουλάκη προσπαθεί πάρα πολύ να στερείται όλα όσα παχαίνουν. Και ναι, έχει κάνει «τα πάντα» σε σχέση με τις πλαστικές επεμβάσεις, αλλά πάντα πρόσεχε να μην παραμορφωθεί.

Ακρως αποκαλυπτική, η Κάτια Δανδουλάκη σε τηλεοτπική συνέντευξη έχει αναφέρει ότι για να δαιτηρηθεί στα κιλά της όλα αυτά τα χρόνια προσπαθεί πάρα πολύ και στερείται όλα όσα παχαίνουν. Κι απόλυτα ειλικρινής με τις πλαστικές επεμβάσεις είπε πως έχει κάνει τα πάντα αλλά πάντα η προσοχή της ήταν να μην παραμορφωθεί.

Κάτια Δανδουλάκη βιογραφικό

Έλαβε μέρος σε πολλές δημοφιλείς ταινίες όπως Παπαφλέσσας το 1971 με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Η μεγάλη της επιτυχία όμως, ήρθε το 1977 στην τηλεοπτική σειρά Οι Πανθέοι, από το ομότιτλο μυθιστόρημα του Τάσου Αθανασιάδη, όπου ερμήνευσε το ρόλο της Μάρμως Πανθέου, μιας νεαρής συζύγου.

Προηγουμένως είχε πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική σειρά Ο Χριστός ξανασταυρώνεται, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο που είχε γράψει ο Νίκος Καζαντζάκης. Και οι δύο αυτές σειρές μεταδόθηκαν από την ελληνική δημόσια τηλεόραση (ΕΡΤ). Ακόμα πήρε μέρος στον Χατζημανουήλ (1984 του Γιάννη Σμαραγδή) μαζί με τους Γιάννη Μόρτζο και Δάνη Κατρανίδη.

Τη δεκαετία του 1990 ο Νίκος Φώσκολος την επέλεξε ως βασική πρωταγωνίστρια στη νέα τηλεοπτική σειρά που ετοίμαζε, τη “Λάμψη”. Ο ρόλος της Βίρνας Δράκου της χάρισε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία. Το 1998, μετά από σχεδόν οχτώ χρόνια συνεργασίας, εγκαταλείπει τη Λάμψη και αφοσιώνεται στο θέατρο.

Το 1999 πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου του Γιάννη Ξανθούλη Και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες μαζί με το Γιώργο Βογιατζή για την ΕΤ1 σε σκηνοθεσία του Κώστα Κουτσομύτη. Το 2003 πρωταγωνίστησε και πάλι με το Γιώργο Βογιατζή στην τηλεοπτική σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου Λένη.

Από το 2004 έως το 2007 πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση Βέρα στο δεξί για το Mega Channel, και από το 2009 έως το 2012 στη σειρά Η ζωή της άλλης.

Διαβάστε ποια η πραγματική ηλικία της Ελένης Φιλίνη και ποια η ηλικία των Καραβάτου, Γερμανού, Μουτσινά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!