Πώς είναι και τι κάνουν σήμερα ο Λυκούργος και η Καρολίνα από το Disney Club [φωτο]

Πώς είναι και τι κάνουν σήμερα ο Λυκούργος και η Καρολίνα από το Disney Club;

Όσοι γεννήθηκαν αρχές 90′s σίγουρα θυμούνται τον Λυκούργο και την Καρολίνα, τα πρόσωπα που παρουσίαζαν την παιδική και όχι μόνο εκπομπή του Disney Club.

Για επτά συναπτά έτη, κάθε Σάββατο πρωί, τους απολαμβάναμε στην αγαπημένη μας εκπομπή ως παιδιά μέχρι που ξαφνικά εξαφανίστηκαν.

Το Disney Club, που ξεκίνησε το 1993 και προβαλλόταν από το Mega μέχρι και το τέλος της δεκαετίας του ’90, αποτελούσε την πιο δημοφιλή παιδική εκπομπή της ιδιωτικής τηλεόρασης. Παρουσιαστές του ήταν δυο συμπαθέστατοι νέοι, ο Λυκούργος και η Καρολίνα.

Σήμερα ο Λυκούργος Μαρκούδης, είναι πλέον 40 ετών και εργάζεται ως διευθυντής προγράμματος στον σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας.

Δεν έχει χαθεί και τόσο, καθώς έχει δανείσει τη φωνή του στον γάιδαρο του Σρεκ στις ελληνικές μεταγλωττίσεις και στις τέσσερις ταινίες.

Η Καρολίνα Παναγοπούλου, έχει αποσυρθεί εντελώς από τα φώτα της δημοσιότητας, με την οποία δε θέλει να έχει οποιαδήποτε σχέση και οι φήμες θέλουν να έχει ανοίξει τη δική της επιχείριση στην επαρχία κι έχει χαθεί από προσώπου γης.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Λυκούργος από το Disney Club:

Δείτε πώς είναι σήμερα ο τηλεοπτικός Χλαπάτσας και πώς είναι σήμερα η Μαρούσκα από τους Δύο Ξένους.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!