Παύλος Πολάκης: Αυτά είναι τα μηνύματα που δημοσίευσε ο Αντώνης Σρόιτερ και τον εξέθεσε

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA δημοσίευσε μηνύματα που του έστελνε ο κ. Πολάκης για την γιορτή του στα οποία «στάζει μέλι» – Μάλιστα, ο ίδιος αποκαλεί «γλείφτη» και «τζάμπα μάγκα» τον βουλευτή

Δριμεία επίθεση στον Παύλο Πολάκη εξαπέλυσε ο Αντώνης Σροίτερ, ένας από τους δημοσιογράφος που στοχοποίησε ο βουλευτής και πρώην υπουργός Υγείας.

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA δημοσίευσε μηνύματα που του έστελνε ο κ. Πολάκης για την γιορτή του στα οποία «στάζει μέλι». Μάλιστα, ο ίδιος αποκαλεί «γλείφτη» και «τζάμπα μάγκα» τον βουλευτή.

«Πάντα ευγενής και ντόμπρος ο Παύλος Πολάκης. Θέλει να με εξαφανίσει και να με καθαρίσει μαζί με τους υπόλοιπους αλλά στις ευχές και στα μηνύματα στάζει μέλι.. #gliftis kai tsaba magas» έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram ο Αντώνης Σρόιτερ δημοσιεύοντας φωτογραφία με μηνύματα.

Παύλος Πολάκης: Η ανάρτηση για τους δημοσιογράφους

Στην ανάρτηση με τις φωτογραφίες δημοσιογράφων και δικαστών, ο Παύλος Πολάκης έγραφε πως «αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά».

Η «σύνθεση» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, περιελάμβανε τους δημοσιογράφους:

Νίκο Χατζηνικολάου, Δημήτρη Οικονόμου, Σία Κοσιώνη, Δημήτρη Καμπουράκη, Άρη Πορτοσάλτε, Γιώργο Αυτιά, Αντώνη Σρόιτερ, Νίκο Στραβελάκη, Τάκη Χατζή, Θανάση Μαυρίδη, Νίκο Ευαγγελάτο, Τατιάνα Στεφανίδου, Γιωργο Παπαδάκη, Αλέξη Παπαχελά και Κώστα Παπαχλιμίντζο.

Οι δικαστικοί που κατονόμασε είναι οι:

Ανθή Γκάμαρη, Μυρσίνη Παπαχίου, Ι. Κλάπα-Χριστοδουλέα, Δήμητρα Ζώη, Ελ. Κατσούλη, Μαρουλιώ Απέργη, Γ. Κατσιμαγκλή, Σπ. Χρυσικοπούλου, Μιχαήλ Πικραμένος, Μ. Σωτηροπούλου, Ρωξάνη Γιαννουλάτου, Στ. Κτιστάκη και Κασσιανή Μαρίνου.

Στην ανάρτηση του Παύλου Πολάκη περιλαμβάνεται ακόμα ο Γιώργος Πιτσιλής, επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, ενώ ο βουλευτής απειλεί πως θα καταργηθεί η ανεξάρτητη αρχή, θα απολυθεί ο Πιτσιλής και η είσπραξη των φόρων θα επιστρέψει στις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών και στις εφορίες. Ειδικότερα, ο Παύλος Πολάκης, στην ανάρτησή του, μιλά για «βαθύ κράτος», συμπληρώνοντας ότι «Αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!!».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.