Survivor All Star: Ανατροπή βόμβα, γιατί Δαλάκα-Ασημίνα ακόμα στον Αγ. Δομίνικο. Τι τους είπε ο Ατζούν

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor All Star, καθώς έντονο είναι το παρασκήνιο σχετικά με το μέλλον της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηνδρέου.

Οι δύο παίκτριες τέθηκαν εκτός παιχνιδιού, μετά την αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη ότι χρησιμοποιούσαν κινητό στο δάσος.

Να σημειωθεί ότι αν και ο Γιώργος Λιανός στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού που πραγματοποιήθηκε μετά τις αποκαλύψεις, ανακοίνωσε ότι οι δύο παίκτριες των Διάσημων τίθενται αυτόματα εκτός Survivor, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ποιο θα είναι το μέλλον τους.

Μετά τις αποκαλύψεις για το κινητό δεν έχουν εμφανιστεί σε κανένα πλάνο, αλλά ούτε έχει γίνει κάποια αναφορά ότι επιστρέφουν στην Ελλάδα.

Οι πληροφορίες που διαρρέουν καθημερινά θέλουν τόσο την Κατερίνα Δαλάκα όσο και την Ασημίνα Χατζηανδρέου να παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο.

Οι δύο παίκτριες είναι απομονωμένες και δεν έχουν καμία επικοινωνία με τους συμπαίκτες τους αλλά ούτε και με τον έξω κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου ο Ατζούν Ιλιτζαλί πήγε εσπευσμένα στον Άγιο Δομίνικο για να μιλήσει με τις δύο κοπέλες.

Το ταξίδι του Ατζούν στον Άγιο Δομίνικο για να μιλήσει με τις Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν αποκλείεται να φέρει την μεγάλη ανατροπή και να δώσει συγχωροχάρτι στις δύο παίκτριες, πιθανότατα με μια μικρότερη τιμωρία.

Σύμφωνα πάντως με νεότερες πληροφορίες, Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου συναντήθηκαν με τον Ατζούν και υπάρχουν τρία σενάρια για το τι θα ακολουθήσει:

Πρώτο σενάριο: Γυρίζουν πίσω και οι δύο κοπέλες και θα αμειφθούν με το ποσό που τους αναλογεί.

Δεύτερο σενάριο: Ασημίνα και Κατερίνα παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο και ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι.

Τρίτο σενάριο: Η Κατερίνα Δαλάκα ξαναμπαίνει στο παιχνίδι, ενώ η Ασημίνα Χατζηανδρέου γυρίζει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν καλά, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί με πιθανότερο σενάριο να είναι το… τρίτο!

Μείνετε συντονισμένοι, το «έργο» συνεχίζεται και είναι καλά σκηνοθετημένο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.