Εμφανίστηκε η Ειρήνη Μερκούρη: Πού είχε εξαφανιστεί, πώς είναι σήμερα. Ηλικία, καταγωγή [φωτο, video]

Εξαφανισμένη πάνω από 10 χρόνια: Πώς είναι σήμερα η εvτυπωσιακή Ειρήνη Μερκούρη;

Μία δεκαετία μετά την τελευταία της εμφάνιση, η Ειρήνη Μερκούρη εμφανίστηκε ξανά στο J2US έχοντας πια μπει στην 4η δεκαετία της ζωής της.

Η Ειρήνη Μερκούρη παραμένει πολύ όμορφη παρά τα χρόνια που έχουν περάσει:

Η Ειρήνη Μερκούρη έκανε πριν περίπου 20 χρόνια την πρώτη της εμφάνιση σε μουσικό talent show, αποτέλεσε από το πιο hot oνόματα στη δισκογραφία, ούσα μέλος της πολύ δυνατής ομάδας της Sony Music στα 00s, ενώ για πολλούς αποτελούσε το αντίπαλο δέος της Δέσποινας Βανδή που μεσουρανούσε την περίοδο εκείνη.

Με το ξεκίνημά της κιόλας έκανε αρκετές επιτυχίες που παίζονταν σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις την εποχή ακόμα που πουλιόντουσαν CD και η επιτυχία δεν μετριόταν μόνο στα views στις μουσικές σελίδες του διαδικτύου.

Η Ειρήνη Μερκούρη συνεργάστηκε με τα περισσότερα από τα μεγάλα ονόματα της μουσικής, ειδικότερα από τον χώρο του λαϊκού τραγουδιού, ενώ η εντυπωσιακή της εμφάνιση την έκανε και μία από τις αγαπημένες καλλιτέχνιδες στον ανδρικό πληθυσμό.

Και ξαφνικά η τραγουδίστρια χάθηκε από τα πολλά φώτα της δημοσιότητας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποσύρθηκε από τη δισκογραφία ή από την ενασχόλησή της με τη μουσική καθώς μέχρι το 2016 ήταν ενεργή.

Το 2015 παντρεύτηκε τον Γιάννη Κουτσόπουλο και παραμένουν μέχρι σήμερα μαζί.

Όπως δείχνουν οι πρόσφατες φωτογραφίες που μοιράζεται με τους ακόλουθούς της, η Ειρήνη Μερκούρη παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή με εκείνη της εποχή.

Η 40χρονη πια τραγουδίστρια δεν έχει αλλάξει πολλά πράγματα στην εμφάνισή της, παραμένει μελαχρινή ενώ διατηρεί μία άψογη σιλουέτα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!