Σαγηνευτική Demy στη Eurovision 2017: Λαμπερή εμφάνιση, μάγεψε η σκηνοθεσία [video]

Δείτε την εμφάνιση της Demy στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2017.

Με μία εντυπωσιακή εμφάνιση που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, η Demy μας έδειξε… τι θα πει αγάπη, με το δυναμικό This Is Love, στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο του Κιέβου.

Το σκηνικό περιελάμβανε πολύ… νερό, πραγματικό πάνω στην εξέδρα όπου βρίσκεται η Demy, αλλά και στο background ως εφέ, το οποίο, μάλιστα, εναλλασσόταν με φλόγες.

Το σκηνικό συμπλήρωναν οι δύο χορευτές μας, ο Μάρκος Γιακούμογλου και ο Ιάσονας Μανδηλάς, που σε ρόλο… κύκνων έμοιαζαν να κολυμπούν μέσα στο νερό επί σκηνής, ενώ ολοκλήρωσαν το τραγούδι σχηματίζοντας μια καρδιά με τα χέρια τους.

Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, τα χρώματα εναλλάσσονταν σε κόκκινο και λευκό, ενώ δεν έλειπαν τα οπτικά εφέ, που περιλάμβαναν έναν καταρράκτη που… αλλάζει ροή με τη δύναμη της αγάπης και το ολόγραμμα ενός κοριτσιού που κολυμπάει.

Η σκηνοθετική επιμέλεια του ελληνικού τραγουδιού και η χορογραφία που έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός έκλεψαν ήδη τις εντυπώσεις στο Κίεβο. Ο Έλληνας χορογράφος είχε ετοιμάσει και πάλι πολλές εκπλήξεις.

https://www.youtube.com/watch?v=N3L6b1rMK8Y

Ευτυχώς, τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε στις πρόβες η ελληνική συμμετοχή δεν έκαναν την εμφάνισή τους απόψε και όλα πήγαν καλά.

Η ελληνική συμμετοχή είναι μεταξύ των φαβορί για πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου από τον πρώτο ημιτελικό, μαζί με τη Σουηδία, την Πορτογαλία και την Αρμενία. Αντίθετα, μάχη θα πρέπει να δώσει η Κύπρος, με τον Hovig να διεκδικεί με το Gravity το πλασάρισμά της στην πρώτη δεκάδα της βραδιάς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.