Δώρο 100€ σε συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους από μεγάλη Ελληνική τράπεζα: Πώς τα κερδίζετε

Ένα δώρο περιμένει τους δημοσίους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους που θα επιλέξουν τη Eurobank για να λαμβάνουν τις απολαβές τους κάθε μήνα.

Η προσφορά αφορά δημοσίους υπαλλήλους, συνταξιούχους, απόστρατους και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων ή των Σωμάτων Ασφαλείας.

Όσοι ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες και μεταφέρουν το λογαριασμό μισθοδοσίας ή σύνταξης στη Eurobank έως και 30.06.2023, θα κερδίζουν 100 ευρώ €πιστροφή.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να πιστωθεί η μισθοδοσία ή η σύνταξή σας στον λογαριασμό σας στην Eurobank έως και 29.09.2023.

Επιπλέον προνόμια

Η τράπεζα προσφέρει πλήθος προνομίων σε όσους την επιλέξουν. Συγκεκριμένα:

Δημόσιοι υπάλληλοι
– Προνομιακό επιτόκιο για τα πρώτα 1.000€ στον Καθημερινό λογαριασμό Plus που συνδέετε τη μισθοδοσία σας.

– Προνόμια για τα δάνειά σας – μειωμένο επιτόκιο στα δάνεια για τις προσωπικές και καταναλωτικές ανάγκες σας και στο στεγαστικό δάνειο.

– Προνόμια για την ασφάλισή σας – έκπτωση στα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου ή του σπιτιού σας.

Συνταξιούχοι
– Προνομιακό επιτόκιο για τα πρώτα 1.000€ στον Καθημερινό λογαριασμό Plus.

– Σταθερές αποδόσεις στην προθεσμιακή Σύνταξης – από 5.000€ για 3μηνη ή 12μηνη διάρκεια και τόκους που διπλασιάζονται τον έκτο και δωδέκατο μήνα.

– Σημαντικές παροχές υγείας – με 49€ τον χρόνο κάνετε ετήσιο check-up, επισκέψεις σε γιατρούς και διαγνωστικές εξετάσεις.

Ένστολοι – απόστρατοι
– Επιτόκιο 1,50% για τα πρώτα 5.000€ στον Καθημερινό λογαριασμό Plus.

– 4% €πιστροφή από τις καθημερινές αγορές σας στα σουπερμάρκετ Σκλαβενίτης, Μασούτης και Χαλκιαδάκης και σε επιλεγμένα πρατήρια βενζίνης ΕΚΟ με τη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα σας που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

– Προνόμια για τη χρηματοδότησή σας – μπορείτε να αποκτήσετε δάνεια με μειωμένο επιτόκιο και διευκόλυνση στην αποπληρωμή.

– Εκπτώσεις σε ασφάλιστρα – έχετε έκπτωση στα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου και της κατοικίας σας.

Πώς γίνεται η μεταφορά

Για τη μεταφορά της μισθοδοσίας σας θα πρέπει να ακολουθήσετε την ακόλουθη διαδικασία:

– Εάν είστε ήδη πελάτης της Eurobank, επιλέγετε τον Καθημερινό λογαριασμό Plus από τα online προϊόντα του e-Banking ή του Eurobank Mobile App.

– Εάν έχετε ήδη Καθημερινό λογαριασμό Plus ως πρώτος δικαιούχος και θέλετε να τον χρησιμοποιήσετε, επισκευθείτε ένα κατάστημα για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

– Εάν δεν είστε πελάτης Eurobank, κατεβάζετε το Eurobank Mobile App και ανοίγετε Καθημερινό λογαριασμό Plus με την υπηρεσία Digital Customer Onboarding, 24 ώρες το 24ωρο.

Εναλλακτικά, επισκεφτείτε ένα κατάστημα της τράπεζας.

Μόλις ανοίξετε τον λογαριασμό σας, τον δηλώνετε στην υπηρεσία σας, ώστε να μεταφέρετε τη μισθοδοσία σας στην Eurobank.

Από την άλλη, για τη μεταφορά της σύνταξής σας δεν χρειάζεται να επισκεφθείτε το ταμείο σας.

Εφόσον γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Μητρώου ΔΙΑΣ σας ή έχετε πρόσφατο ενημερωτικό σημείωμα της σύνταξής σας, η διαδικασία μεταφοράς ολοκληρώνεται σε ένα κατάστημα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.