Emilia Vodos καταγωγή: Η αλήθεια για ηλικία, βιογραφικό, περιουσία, καταγωγή, Αλβανία

Ποια η καταγωγή της Emilia Vodos, την παίκτριας φαβορί του My Style Rocks;

H Emilia Vodos είναι μία από τις διαγωνιζόμενες του My Style Rocks η οποία διαθέτει έναν πολύ εντυπωσιακό λογαριασμό στο Instagram.

Είναι μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα που ξέρει να τραβά τα βλέμματα και έχει ιδιαίτερη αγάπη στη μόδα, κάτι το οποίο μαρτυρούν οι φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στους προσωπικούς της λογαριασμούς.

Διαβάστε παρακάτω μερικές σημαντικές πληροφορίες για την επαγγελματική και προσωπική ζωή της Emilia Vodos:

Emilia Vodos ηλικία καταγωγή

Η Αιμιλία Βόντος υποστηρίζει ότι κατάγεται από την Ελλάδα, είναι 26 χρονών και τα παιδικά της χρόνια τα έχει περάσει στα Νότια Προάστια της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή της Βούλας. Όμως υπάρχουν και άλλες απόψεις, όπως θα δείτε παρακάτω.

Η Emilia Vodos μετακινείται μεταξύ Αθήνας και Αμερικής και ασχολείται με το business management.

Η σχέση της με την μόδα

Από πολύ μικρή ηλικία η Emilia Vodos ασχολείται με την μόδα, κάτι το οποίο κόλλησε από τους γονείς της, οι οποίοι πραγματοποιούσαν πολλά ταξίδια και αγόραζαν ρούχα από όλο τον κόσμο.

Mάλιστα είναι αρκετά δεμένη και με τους δύο, οι οποίοι και την στηρίζουν σε κάθε της βήμα.

Έτσι, η μόδα έγινε κομμάτι της ζωής της και δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο στυλ της. Τα γούστα της είναι ακριβά και μπορεί να το υποστηρίξει στο έπακρο, καθώς η ντουλάπα της είναι γεμάτη με designer αντικείμενα και ρούχα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να φτιάξει ένα ωραίο outfit με προϊόντα fast fashion.

Η συμμετοχή της στο My Style Rocks

H Emilia Vodos, μπορεί να αλλάξει “δέκα χρώματα” όταν κάποιος προσβάλει την αισθητική της, γεγονός που δείχνει ότι μπορεί να γίνει εκρηκτική με τις συμπαίκτριές της που θα την κρίνουν για το ντύσιμό της.

Ο μεγαλύτερός της φόβος για το “My Style Rocks” είναι τα σχόλια της κριτικής επιτροπής, καθώς έχει συνηθίσει να δέχεται μόνο θετικές κριτικές για το στυλ και τον τρόπο που συνδυάζει τα ρούχα της.

Αιμιλία Βόντος καταγωγή Αλβανία

Kατά της 25χρονης Emilia Vodos, της παίκτριας που έχει κάνει αίσθηση στον φετινό κύκλο του My Style Rocks στράφηκε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Συγκεκριμένα η ίδια στάθηκε στο γεγονός πως η παίκτρια δεν μίλησε για την καταγωγή της σε ερώτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και το σχολίασε σε συνδυασμό με την εν γένει συμπεριφορά της, το ύφος και τη στάση της στον διαγωνισμό, η οποία έχει ενοχλήσει κατ’ επανάληψη τους κριτές, όπως και τις συμπαίκτριές της.

Η εντυπωσιακή διαγωνιζόμενη δήλωσε συμμετοχή στην εκπομπή μόδας, αναφέροντας στο βιογραφικό της πως γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βούλα, ενώ πλέον μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στην Ελλάδα και το Μαϊάμι.

Ωστόσο τις τελευταίες μέρες στα social media κυκλοφορούν αρκετά σχόλια που δημιουργούν ερωτηματικά για την καταγωγή της.

Η νικήτρια του Big Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη μέσω twitter, κατέκρινε την εσκεμμένη – κατά την άποψή της – απόκρυψη της καταγωγής της διαγωνιζόμενης δηλώνοντας με σιγουριά, όπως φαίνεται στα γραφόμενά της, πως κατάγεται από την Αλβανία.

«Μαζέψτε την ειλικρινά κορίτσι που είσαι από το αλλού δηλαδή Αλβανία που ντρέπεσαι να το πεις και γενικά απαράδεκτο να μην λες την καταγωγή σου για γύρνα καλύτερα από κει που ήρθες. Τι αχώνευτοοοοο παπί Είσαι εσύ. Ποια νομίζεις ότι είσαι Πως μιλάς έτσι; ΞΟΥ ΞΟΥ», έγραψε η Άννα Ψυχαράκη.

Δείτε τι απάντησε η Emilia Vodos στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη:

«Ρατσιστικά σχόλια προς το πρόσωπο μου από ανθρώπους που συνήθως είναι άεργοι και ζουν στην αφάνεια μου επιβεβαιώνουν ότι η κοινωνία μας δεν είναι ακόμη έτοιμη να αποδεχτεί οτιδήποτε διαφορετικό με ότι αυτό συνεπάγεται. Εμένα η φωνή τους δεν με αγγίζει είναι τόσο «λίγη» όσο και οι ίδιοι.

Δυστυχώς όμως υπάρχουν ακόμα πολλοί εκεί έξω που βιώνουν bullying, ρατσισμό, body shaming -μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν- και φτάνουν σε ακραίες καταστάσεις χωρίς να φταίνε. Αυτοί είναι ΗΡΩΕΣ.

Εν έτει 2023 θλίβομαι βαθύτατα που τίθεται θέμα φυλετικού – κοινωνικού ρατσισμού.»

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.