Γάμος Μουζουράκη-Κόζαρη: Το παθιασμένο φιλί στη φόρα, η απαγόρευση και η ειρωνεία Μελέτη [φωτο, video]

Παντρεύτηκε ο Πάνος Μουζουράκης με τη Μαριλού Κοζάρη στην Αίγινα.

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στον ιερό ναό Αγίων Αποστόλων του νησιού και το γλέντι έγινε στον υπερπολυτελή Πύργο Σαλιαρέλη.

Οι καλεσμένοι του ζευγαριού ξεπέρασαν τους 500, με πολλούς από αυτούς να προέρχονται από τον χώρο της υποκριτικής, της τηλεόρασης και γενικότερα, της ελληνικής σόου μπιζ.

To Instagram των καλεσμένων πήρε «φωτιά» με φωτογραφίες και βίντεο από τους νεόνυμφους.

Ο στενός φίλος του Πάνου Μουζουράκη, Πάνος Σουρούνης, έβγαλε στη φόρα μία φωτογραφία με το φιλί του ερωτευμένου ζευγαριού, αλλά κι ένα βίντεο από τον χορό τους.

Δείτε τις αναρτήσεις του:

Το παθιασμένο φιλί και ο χορός των νεονύμφων Μουζουράκη και Κοζάρη

Ο γαμπρός εμφανίστηκε συγκινημένος στην εκκλησία και δεν σταμάτησε να χαιρετάει τους καλεσμένους. Κατά την άφιξή της στην εκκλησία με ένα κάμπριο vintage αυτοκίνητο, η εγκυμονούσα νύφη χειροκροτήθηκε από τους φίλους και συγγενείς, ως είθισται.

Δείτε βίντεο

Δείτε βίντεο από την έξοδο του ζευγαριού από την εκκλησία

Σχόλιο Μουζουράκη για το ποίημα στους Δημοσιογράφους

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν και πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Μεταξύ αυτών, ήταν η φίλη της Μαριλού Κόζαρη και παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, καθώς και οι Ελεονώρα Ζουγανέλη με τον πατέρα της, Γιάννη, Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου, Γιώργος Καπουτζίδης, Δήμητρα Ματσούκα, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σμαράγδα Καρύδη, Ματίνα Νικολάου και πολλοί ακόμα.

Με τον πολυσυζητημένο γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κόζαρη ασχολήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη, τη νύχτα του Σαββάτου, μέσα από τα social media.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του MEGA, μάλιστα, δεν δίστασε να δημοσιεύσει μια ιστορία… όλο νόημα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικότερα, η Ελεονώρα Μελέτη στάθηκε στην διάθεση του τραγουδιστή να μην βρεθούν τα media σε αυτήν την προσωπική του στιγμή η οποία και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στους ανθρώπους της τηλεόρασης.

«Ο γλυκούλης ο Μουζουράκης να μας γλιτώσει ήθελε. Από τα έξοδα. Μη στείλετε κάμερες έλεγε. Κάτι ήξερε ο άνθρωπος.

Δεν έχουμε χάσει καρέ από το κινητά των καλεσμένων» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη στην ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε φωτογραφίες από τους διάσημους που πήγαν στον γάμο Μουζουράκη-κόζαρη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!