Η μάχη του Νίκου Παπάζογλου με τον καρκίνο

Μετά την περσινή περιπέτεια της υγείας του Νίκου Παπάζογλου, αυτή την φορά τα πράγματα δυστυχώς φαίνονται πιο σοβαρά. Από τι πάσχει ο Νίκος Παπάζογλου και πώς δίνει μάχη για τη ζωή του;

Ο Νίκος Παπάζογλου έχει προσβληθεί από καρκίνο. Όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Κουτσουράς, αγαπημένος φίλος και μπουζουξής του, στην Espresso: “Ναι, ο Νίκος το παλεύει. Δίνει μεγάλη μάχη.”

«Ο Νίκος δίνει μεγάλη μάχη!» Δίπλα του, συναγωνιστές, λίγα καρντάσια αλλά δοκιμασμένα. Αυτή άλλωστε είναι η πραγματική φιλία. Οταν πονάει ο φίλος, υποφέρουμε κι εμείς. Και ο Νίκος Παπάζογλου έχει μεγάλο δρόμο μπροστά του.

Ο Νίκος Παπάζογλου πέρασε μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του και τώρα η μοίρα τού επεφύλαξε μία ακόμα μεγαλύτερη μάχη για να κερδίσει τη ζωή του.

«Ναι, ο Νίκος το παλεύει! Δίνει μεγάλη μάχη!» Ο συμπατριώτης του, δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Παναγιώτης Κουτσούρας, αγαπημένος φίλος αλλά και μπουζουξής του Νίκου Παπάζογλου, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας μίλησε για τη νέα περιπέτεια του καρδιακού του φίλου. Ο Παναγιώτης Κουτσούρας είναι σαν μέλος της οικογένειας του Νίκου Παπάζογλου. Οπως μοιράστηκε μαζί του τόσες και τόσες χαρές, τώρα του στέκεται στα δύσκολα.

Ο κ. Κουτσουράς επιβεβαίωσε τις πληροφορίες μας ότι ο ανεπανάληπτος τραγουδοποιός κάνει χημειοθεραπείες προκειμένου να γλιτώσει από την ασθένεια που τον βασανίζει. «Πηγαίνει στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, κάνει τη θεραπεία του και φεύγει» μας είπε.

Κρύβει την ανησυχία του για την εξέλιξη της υγείας του φίλου του ο Παναγιώτης Κουτσουράς, αλλά «χαϊδεύει με αφρούς τους πικρούς καημούς για να διώχνει της πίκρας τον πόνο», όπως τότε που τον συνόδευε με το μπουζούκι του σε αυτό το τραγούδι του. «Παλεύει ο Νίκος. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά».

Πιο αισιόδοξος όμως είναι ο Νίκος Παπάζογλου. Το χαμόγελό του δεν τους εγκαταλείπει. Εκείνο είναι που κρατάει τη γυναίκα του Βαρβάρα και τα δύο παιδιά του, τον Αλέξανδρο και την Αδελαΐδα, που είναι συνέχεια στο πλευρό του σπουδαίου πατέρα και καλλιτέχνη.

«Τώρα, είμαι καλά. Η κατάσταση είναι ελεγχόμενη . Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας» είχε πει τότε ο Νίκος Παπάζογλου. Την ίδια δύναμη έχει και σήμερα!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!

6 Σχόλια

  1. το “λογοπαίγνιο” είναι μάλλον στο μυαλό και πουθενά αλλού. κι εγώ αγάπησα τα τραγούδια του νικου και δεν βλέπω τίποτα που να τον προσβάλει, το άρθρο λέει την αλήθεια, ας μην ψάχνουμε “φαντάσματα”. αντιθέτως οι ευχές να πάθουν κι άλλοι καρκίνο είναι που προσβάλουν τη μνήμη του νίκου… τα γραπτά μένουν και κρίνονται…

  2. Πρώτον,”κύριε” alex,το να κάνη κάποιος “λογοπαίγνιο” με την ασθένεια ενός ανθρώπου και ένα τραγούδι,είναι ύψιστη χυδαιότητα.

    Δεύτερον,”κύριε” συντάκτη τού άρθρου,με το “λογοπαίγνιο” αυτό τί επιδιώκατε;να προσελκύσετε αναγνώστες;(με το σκεπτικό “ο Παπάζογλου,που έχει γράψει τραγούδι με τίτλο “ο καρκίνος” πάσχει τώρα από καρκίνο,οπότε να τα συνδυάσουμε να φτιάξουμε ένα ωραίο αρθράκι να τραβήξουμε κόσμο στο site μας”).Ωραίο σκεπτικό,όντως….

    Οσο γιά την Espresso,όλοι ξέρουμε την ποιότητα τού εν λόγω εντύπου και πόσο σέβεται την δημοσιογραφική δεοντολογία….

    ΥΓ.Κι’εγώ καθ’υπόδειξιν μπήκα εδώ και όχι γιατί με κέντρισε το χυδαίο “λογοπαίγνιό” σας….

  3. το βίντεο αναφέρεται στο τραγούδι του νίκου και η mary νομίζει οτι είναι σωματικό μαρτύριο… ό,τι να ΄ναι!!

  4. Τα θέματα υγείας επωνύμων και η τραγική και επώδυνη κατάληξη τους είναι το προσφιλές θέμα σας? Εχετε αναλογισθει με σοβαρότητα την βαρύτητα του τίτλου? “ο καρκίνος του Νικου Ππάζογλου σε βίντεο”… Δηλαδή καλείτε τους αναγνώστες να παρακολουθήσουν on line το σωματικό μαρτύριο ενός καλλιτέχνη που μακάρι να σας άγγιζε ένα χιλιοστό από την σεμνότητα και την αξία του… Χυδαιότητα είναι αυτό κύριε, και όχι ενημέρωση… Ευτυχώς για εσάς, ΔΕΝ έχετε απ΄οτι φαίνεται τις προϋποθέσεις να γίνετε επώνυμος, οπότε τον δικό σας καρκίνο δεν θα τον εκμεταλευτεί κανείς…
    ΥΓ. Μπήκα στην σελίδα αυτή καθ΄υπόδειξιν και για να σας γράψω την γνώμη μου, και όχι επειδή με “τράβηξε” ο τίτλος

  5. Καλησπέρα!
    Θα ήθελα να εκφράσω την διαφωνία μου ώς πρός τον τρόπο που χειριστήκατε το τραγικό γεγονός της απώλειας του Νικου Παπάζογλου και απ’ ότι βλέπω όχι μόνον αυτού. Θεωρώ απαράδεκτη την στάση σας τόσο όσον αφορά στους τίτλους που χρησιμοποιείτε για να προσεγγίσετε αναγνώστες, όσο και ώς προς τη γενικότερη στάση σας απέναντι σε ανθρώπους που υποφέρουν από βαριές, ανίατες ασθένειες. Όταν αυτό δε, αφορά ανθρώπους που δε βρίσκονται στη ζωή, τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα. Δεν υπάρχει ίχνος σεβασμού και αξιοπρέπειας στο λόγο που εκφέρετε, Η εντύπωση που δίνετε σε όλους όσους έχουν αγαπήσει αυτούς τους ανθρώπους και πονούν, είναι οτι όλα πιά μπορούν να γίνουν εμπορεύσιμα. Ακόμη και ο θάνατος. Μόνον αυτός ο λόγος μπορεί να ισχύει πίσω από μία τέτοια συμπεριφορά. Γράφουμε “Ο καρκίνος του Παπάζογλου” και μάλιστα με video, ο Χριστός και η Παναγία μέρες που είναι, και έτσι θα τραβίξουμε αναγνώστες, θα ανέβει η δημοτικότητα του site και θα πουλήσουμε διαφημήσεις.
    Δεν έχω ασχοληθεί με τα υπόλοιπα θέματά σας, αλλά και μόνον οι τίτλοι που διαβάζω αρκούν για να καταλάβω περί τίνος πρόκειτε. Μου ζήτησαν, δεν έχει σημασία ποιός, να μπώ και να δώ το συγκεκριμένο κομμάτι. Η αλήθεια είναι οτι θύμωσα πολύ. Ο Νίκος ήταν ένας άνθρωπος που αν κάτι κατάφερε να μεταφέρει στον κόσμο μέσα από τη μουσική του και τον τρόπο ζωής του, αυτό ήταν ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
    Δεν του αξίζει αυτή η αντιμετώπιση. Σας παρακαλώ πολύ να διορθώσετε τα πράγματα.

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines