Βόμβα: Κορυφαίος υπουργός πίσω από γάμο Ελίζαμπεθ Ελέτσι-Λεμονίδη και κυνήγι Εφορίας. Γιατί έξαλλος

Τι λένε οι πληροφορίες για εμπλοκή κορυφαίου υπουργού στο κυνήγι της Εφορίας για τον χλιδάτο γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λεμονίδη;

Αν η πληροφορία αποδειχθεί αληθινή, τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάλλον θα πρέπει να κάνει ένα review στους υπουργούς του, γιατί κάποιοι κυριολεκτικά είναι για… δέσιμο.

Μαθαίνουμε, λοιπόν, εξ έγκυρων πηγών – από άλλον υπουργό δηλαδή – ότι πίσω από το φορολογικό «ξεκατίνιασμα» του γάμου του άτυχου γιατρού Νεκτάριου Λεμονίδη με τη συμπαθεστάτη Ελίζαμπεθ Ελέτσι βρίσκεται… κορυφαίος υπουργός.

Ο οποίος έχει πέσει στα πατώματα με τις εξελίξεις και νιώθει «προδομένος» και «εγκαταλελειμμένος». Τώρα γιατί, αφήστε το καλύτερα.

Το πάθος, λοιπόν, της εκδίκησης του κορυφαίου υπουργού λένε ότι υποκίνησε το ξαφνικό και σίγουρα υπερβολικό ενδιαφέρον της Εφορίας για τον γάμο Ελέτσι-Λεμονίδη.

Συμβουλή, λοιπόν, προς τον Κ. Μητσοτάκη: Μαζέψτε τους, ορισμένοι υπουργοί έχουν ξεφύγει εντελώς.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «Survivor» του 2021, παντρεύτηκε τον γιατρό Νεκτάριο Λεμονίδη.

Ο γάμος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη έγινε στο εκκλησάκι της Αγίας Σκέπης στου Παπάγου και θα ακολουθήσει δεξίωση στον χώρο του κτήματος.

Τη νύφη συνόδεψε ο ZeRaw του μουσικού συγκροτήματος Vegas. Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έχει 6 αδέρφια, όμως μόνο η αδερφή της κατάφερε να παραστεί, καθώς τα υπόλοιπα ζουν στο εξωτερικό.

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε πριν από δύο μήνες μέσω διαδικτύου, συγκέντρωσε αμέσως την προσοχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εξαιτίας των δηλώσεων που έκαναν κατά την προετοιμασία του γάμου.

«Η καλύτερη έκπληξη που μου έχει κάνει είναι ότι μου πήρε αμάξι, γιατί του έλεγα συνέχεια πως θέλω ένα τζιπ. Το μονόπετρο που μου χάρισε κάνει 13.500 ευρώ» είχε πει στο «Fay’s Time» η πρώην παίκτρια του ριάλιτι.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Πριν λίγες μέρες η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης έδωσαν συνέντευξη και μίλησαν για τον γάμο τους.

Το ζευγάρι βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με την πρώην παίκτρια του Survivor να εμφανίζεται στο πλατό με νυφικό, ενώ αργότερα αντάλλαξαν κι ένα παθιασμένο φιλί.

Όπως αναφέρθηκε αρχικά, η γνωριμία τους έγινε μέσω social media. Ο Νεκτάριος Λεμονίδης της έστειλε μήνυμα και στη συνέχεια, έκλεισε ραντεβού για να κουρευτεί στο μαγαζί της.

«Τη βρήκα στο Instagram κι έλεγα πότε θα τη γνωρίσω. Ήμουν σαν κρυφός θαυμαστής της. Έλεγα του φίλου μου να μου τη γνωρίσει. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί να παντρευτώ. Το πήρα απόφαση μέσα σε δύο μήνες. Την ποθούσα τόσο πολύ, είμαι και Ταύρος στο ζώδιο. Τα έφτιαχνα πάντα με Διδύμους και πήγαιναν χάλια οι σχέσεις», είπε χαρακτηριστικά ο Νεκτάριος Λεμονίδης.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. «Με γοήτευσε ότι είναι γιατρός, που με προσέγγισε με αυτόν τον τρόπο. Δεν είχα δει τα μηνύματα στο Instagram. Παντρευόμαστε αύριο στις 6 στο Μαρκόπουλο», δήλωσε.

Ο μελλοντικός της σύζυγος αποκάλυψε αργότερα: «Μου έχει στείλει διάσημη παρουσιάστρια στο Instagram, όταν έγινε γνωστή η σχέση μας. Κι άλλος κόσμος».

Τότε, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι πρόσθεσε: «Ξέρω ότι είναι μια συνάδελφός του που τον γουστάρει και του λέει συνέχεια, ότι παντρεύεται νωρίς».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.