Alpha προς Μενεγάκη: “Μείωσε τις αποδοχές σου!”

Ενοχλημένη η Ελένη Μενεγάκη από αίτημα του Aplha για μείωση μισθού. Πόσα παίρνει η Μενεγάκη και γιατί της έβαλαν “χέρι”;

Το θέμα την αμοιβής της Ελένης Μενεγάκη έβαλε στο τραπέζι ο Alpha, όταν η παρουσιάστρια προέβαλε συγκεκριμένα αιτήματα για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Η Ελένη Μενεγάκη ζήτησε αλλαγές από την διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού Alpha για την νέα τηλεοπτική χρονιά.

Έχοντας τον τελευταίο χρόνο σε συμβόλαιο, η Ελένη Μενεγάκη θέτει ψηλά τον πήχη για την εκπομπή της. Όταν λέμε αλλαγές βέβαια, δεν εννοούμε το ύφος τις εκπομπής αλλά περισσότερο με το studio, αλλά και τα πρόσωπα του πάνελ.

Η διοίκηση του Alpha όμως δεν προτίθεται να βάλει το χέρι ακόμα πιο βαθιά στην τσέπη καθώς η φετινή τηλεοπτική χρόνια δεν ήταν η καλύτερη μιας και η διάφορα στα νεανικά κοινά από τον πρώτο ήταν αρκετά μεγάλη.

Για να γίνουν λοιπόν αλλαγές στην εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη θα πρέπει να κατεβάσει τις παχυλές αποδοχές της.

Η παρουσιάστρια φέρεται πάντως ενοχλήμενη από το γεγονός οτι εθίγη το θέμα της αμοιβής της, ενώ έχει “δέσει” το κανάλι με γερό συμβόλαιο.

Όσον αφορά στις φήμες ότι παίρνει μισθό 100.000 ευρώ το μήνα, η Ελένη Μενεγάκη αρνείται να σχολιάσει ο,τιδήποτε, θεωρώντας τη συμφωνία της με τον Alpha “άκρως εμπιστευτική”.

Διαβάστε γιατί οι Γερμανοί είναι δυσαρεστημένοι από τη Μενεγάκη, πόσα παίρνουν οι διάσημοι παρουσιαστές της τηλεόρασης και δείτε τη μοναδική φωτογραφία με τη Μενεγάκη γυμνή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.