“Πως έχασα την παρθενιά μου δυο φορές”

Πως 27χρονη ξανθιά καλλονή έχασε δύο φορές την παρθενιά της και με ποιο τρόπο αντιδρά ο περίγυρός της;

Η Hazel Jones είναι 27 ετών και αναφέρει σοκάροντας πως έχασε δύο φορές την παρθενιά της. Στην πρωινή εκπομπή «This Morning» του ΙTV και μίλησε για την ιατρική της περίπτωση, η οποία είναι μία στο ένα εκατομμύριο. Η ίδια ανέφερε πως γεννήθηκε με δύο κανονικά σχηματισμένους κόλπους, και δεν επηρέασε καθόλου την ανάπτυξή της και την υγεία της.

Ακόμη, οι γιατροί διαβεβαιώνουν την Hazel Jones ότι μπορεί να κάνει παιδιά απλά στη γέννα θα κάνει καισαρική και θα πρέπει να προσέχει πολύ όταν κάνει σεξ την περίοδο της εγκυμοσύνης, γιατί μπορεί να μείνει έγκυος σε δεύτερο παιδί ταυτόχρονα.

Όπως δήλωσε η ίδια, μόλις στα 18 της χρόνια έμαθε για την περίπτωσή της καθώς διαγνώστηκε με δίδελφη μήτρα. Κατάλαβε ότι κάτι διαφορετικό συμβαίνει όταν άρχισε η έμμηνος ρύση στα 14 της χρόνια και είδε ότι είχε δύο διαφορετικούς κύκλους. Όπως είπε, το συζήτησε με φίλες οι οποίες σάστισαν περισσότερο από την ίδια. Τέσσερα χρόνια αργότερα απευθύνθηκε σε ειδικό που της έλυσε την απορία, ενώ πρόσθεσε πως τελικά έπρεπε να χάσει δύο φορές την παρθενιά της εξαιτίας της κατάστασής της!

Συμπλήρωσε επίσης πως «η ιδιόμορφη κατάστασή μου δεν με κάνει να ντρέπομαι ή να με κρατά πίσω. Αντιθέτως, είναι κάτι που γιορτάζω!».

Δείτε video της 27χρονης που διηγείται πως έχασε δύο φορές την παρθενιά της.

Διαβάστε τις αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές διαστροφές του Σαΐφ Καντάφι και την ελληνίδα γνωστή ηθοποιό που δουλεύει σε οίκο ανοχής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε πώς να διαγνώσετε και να προλάβετε τον καρκίνο.