Eurovision 2012 Ελλάδα: το μεγάλο φαβορί και η Μενεγάκη

Τι σχέση έχει το φαβορί να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2012 με την Ελένη Μενεγάκη;

Είναι πλέον διαθέσιμα τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια για την συμμετοχή της Ελλάδας στον διαγωνισμό της Eurovision 2012. Δείτε το βίντεο με τους τέσσερις υποψήφιους τραγουδιστές της Ελλάδας για την Eurovision 2012 και ψηφίστε στη δημοσκόπηση του Fimes.gr.

Το μεγάλο φαβορί είναι η Dora με το “Baby I’m yours” που λέγεται ότι είναι η πρώην σύντροφος του αδερφού της Ελένης Μενεγάκη. Tο πραγματικό όνομα της Dora είναι Δώρα Κατσικογιάννη και έχει σπουδάσει νομικά στο Λονδίνο, όπως και o αδερφός της Ελένης Μενεγάκη γεγονός το οποίο τους έφερε πιο κοντά. Όμως η μεγάλη της αγάπη είναι η μουσική και το τραγούδι. Μάλιστα λέγεται πως η Δώρα ήταν από τους λίγους ανθρώπους που είχαν περάσει το απόρθητο φρούριο-σπίτι της Ελένης Μενεγάκη στα Μελίσσια όπου ζούσε εκεί και ο αδελφός της μαζί με τη μητέρα του, όταν ερχόταν στην Ελλάδα από το Λονδίνο όπου σπούδαζε.

Η Ελευθερία Ελευθερίου που πιθανότατα τραγουδάει το “Aphrodisiac” είχε προσπαθήσει να εκπροσωπήσει και πάλι την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision, αλλά όταν είχε διαρρεύσει το κομμάτι της , είχε ακυρωθεί και έτσι φέτος είναι πολύ προσεχτική.

Οι Velvet Fire που τραγουδάνε “No Parking” είναι ένα γκρουπ που αποτελείται από δυο νέα παιδιά κάτω των 20 χρόνων.

Οι Cassiopeia είναι ένα γκρουπ που λέγεται πως έχει σαν μάνατζερ τον Χρήστο Δάντη και μας τραγουδάνε το “Killer Bee”.

Δείτε το βίντεο με τους υποψήφιους τραγουδιστές της Ελλάδας για την Eurovision 2012:

Ψηφίστε στο poll του Fimes.gr για την Ελλάδα στην Eurovision 2012:

[poll id=”25″]

Διαβάστε ποια τραγουδίστρια της Eurovision αυτοκτόνησε.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.