Λιάτσος: τι απάντησε για “χουντικό” Καμμένο [video]

Ποιες είναι οι νέες εξελίξεις με την σύλληψη του Αιμίλιου Λιάτσου; Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Αιμίλιου Λιάτσου.

Ήταν λίγο πριν τις 4 το απόγευμα όταν αστυνομικοί με εντολή εισαγγελέα συνέλαβαν τον Αιμίλιο Λιάτσο.

Ο Αιμίλιος Λιάτσος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος όπου και κρατήθηκε έως τις 6 το απόγευμα και στην συνέχεια οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Μετά την κατάθεσή του στον εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Ο Αιμίλιος Λιάτσος συνελήφθη μετά από μήνυση που υπέβαλε η σύζυγος του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, Ελένη Τζούλη. Ο εκδότης της εφημερίδας ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13 σε δημοσίευμά του είχε αναφέρει στις 30/03 ότι ο Πάνος Καμμένος αγόρασε μετοχές ύψους 9,5 δισ. το 2000 και δύο χρόνια μετά, με βάση το πόθεν έσχες του, εμφανίζει κέρδη 1 δισ. δραχμών.

Η Ελένη Τζούλη, υπέβαλε τη μήνυση μετά την παραβίαση της απόφασης ασφαλιστικών μέτρων που είχε κερδίσει η ίδια κατά της εφημερίδας «Παρασκευή και 13» για την απαγόρευση αναφοράς του ονόματός της, καθώς σε σημερινό δημοσίευμα η εφημερίδα αναφέρθηκε και πάλι σε αυτήν.

Μιλώντας Αιμίλιος Λιάτσος είπε: “Aυτό που γίνεται είναι πλήγμα για την δημοκρατία. Εγω έγραψα για τον Γεωργαλά που ήταν χουντικός, αλλα ουτε η χούντα δεν έκανε αυτά που έγιναν σήμερα.”.

Δείτε το βίντεο με την τηλεφωνική συζήτηση του Αιμίλιου Λιάτσου και του Νίκου Ευαγγελάτου:

Διαβάστε γιατί συνέλαβαν τον Αιμίλιο Λιάτσο και γιατί έφυγε ο Αιμίλιος Λιάτσος από το Star.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.