Τρόικα σε Στουρνάρα: “Υπάρχουν χώρες που σας θέλουν εκτός ευρώ”

Διαβάστε το απειλητικό μήνυμα που έστειλε η Τρόικα στον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα μετά τη συνάντηση που είχαν.

Το έχουμε ξανακούσει και από άλλες πηγές αλλά είναι η πρώτη φορά που το ακούμε από τους εκπροσώπους των δανειστών, τη γνωστή και μη εξαιρετέα Τρόικα.

Η «δαιμονοποιημένη» τριάδα των Μαζούχ, Τόμσεν και Μορς στο χθεσινό ραντεβού τους με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα έστειλε μήνυμα στο οικονομικό επιτελείο και την κυβέρνηση πως υπάρχουν χώρες που θέλουν την Ελλάδα έξω από το ευρώ και περιμένουν ένα νέο στραβοπάτημα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τρόικα ανέφερε πως για να αλλάξει ο τρόπος αντιμετώπισης της Ελλάδας θα πρέπει να εφαρμοστεί το πρόγραμμα και να γίνουν άμεσα οι πρώτες κινήσεις ώστε να πεισθούν οι Ευρωπαίοι και το ΔΝΤ.

Από την πλευρά του ο υπουργός Οικονομικών αντέτεινε ότι η κυβέρνηση θα υλοποιήσει τις πολιτικές που έχουν συμφωνηθεί. Ζήτησε όμως από την τρόικα να δεσμευτεί ότι δεν θα ζητήσει πρόσθετα μέτρα για το τρέχον έτος γιατί έτσι θα παραμείνει η οικονομία στον φαύλο κύκλο της ύφεσης.

Διαβάστε ποιες 28 αποκρατικοποιήσεις προανήγγειλε ο Γιάννης Στουρνάρας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.