Απίστευτο: τί δήλωσε το αφεντικό του Πακιστανού στην Πάρο

Σάλο έχει προκαλέσει η αντίθεση των δηλώσεων του αφεντικού του 21χρονου Πακιστανού με την πραγματικότητα. Τί δήλωσε το αφεντικό του;

Θα αναζητηθούν ευθύνες από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου για παραβάσεις του εργασιακού νόμου, όπου δούλευε ο 21χρονος Πακιστανός;

Στη Νεα Χρυσή Ακτή της Πάρου βρίσκεται η ξενοδοχειακή μονάδα Blue Dolphin στην οποία εργαζόταν παράνομα ο Πακιστανός-δράκος λαθρομετανάστης.

Ο ιδιοκτήτης λέγεται Πέτρος Μασούρας και πλέον προκύπτουν αρκετά ερωτήματα γι αυτόν, παρά το γεγονός ότι βοήθησε τις αρχές για τον εντοπισμό του κτήνους από το Πακιστάν, αν και αρχικά είχε δηλώσει πως επρόκειτο για άγιο παιδί που έκανε όλες τις δουλειές αδιαμαρτύρητα!

Τώρα προκύπτουν ερωτήματα για τον Πέτρο Μασούρα κάθως όπως φαίνεται απασχολούσε παράνομα τον 21χρονο Πακιστανό στην Πάρο.

Ακόμη, λίγη ώρα μετά το φρικτό έγκλημα που διέπραξε ο Πακιστανός στην 15χρονη Μυρτώ φρόντιζε να χρησιμοποιεί το Ραμαζάνι για ξεκάρφωμα.

«Ούτε εγώ, ούτε κανείς από τους Πακιστανούς που ξέρω δεν κάναμε τίποτα, γιατί ξεκίνησε το Ραμαζάνι! Οσα λένε για μας είναι ψέματα». Αυτό φέρεται να ανέφερε σε έλληνα επιχειρηματία, στην Πάρο, λίγη ώρα μετά την εγκληματική επίθεση, ο 21χρονος Πακιστανός που κατηγορείται για την άγρια κακοποίηση της 15χρονης στις 22 Ιουλίου στην περιοχή «Νέα Χρυσή Ακτή», του κυκλαδίτικου νησιού.

Το Ραμαζάνι για τους Μουσουλμάνους ξεκίνησε στις 20 Ιουλίου και ο νεαρός Πακιστανός δήλωνε συνέχεια -προτού αναχωρήσει άρον άρον από την Πάρο– ότι είχε αρχίσει εξαντλητική δίαιτα και ότι προσευχόταν σε καθημερινή βάση! Αρνείτο κατηγορηματικά κάθε σχέση με την επίθεση και ταυτόχρονα υπερασπιζόταν τους ομοεθνείς του ότι «δεν μπορεί να έχουν καμία σχέση με την επίθεση λόγω της ιερότητας των ημερών».

Επιπλέον αποκαλύπτεται ότι την περίοδο που γινόταν η έρευνα των αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής για την κακοποίηση της 15χρονης, γινόταν άλλη έρευνα, στο ίδιο σημείο, από αστυνομικούς της Πάρου για την άγρια επίθεση που είχε δεχθεί, στην ίδια περιοχή, από αγνώστους ο επιχειρηματίας-εργοδότης του Πακιστανού.

Μάλιστα ο 21χρονος Πακιστανός κρυβόταν από όλα τα κλιμάκια των αστυνομικών εκφράζοντας τον φόβο ότι «αν συλληφθεί θα τον απελάσουν γιατί δεν έχει ταξιδιωτικά έγγραφα»

Διαβάστε ποιοι πλάκωσαν στο ξύλο τον Πακιστανό «τέρας» της Πάρου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.