«Έχω φτάσει κοντά, αλλά δεν έχω εθιστεί στο σεξ»

Ποιος πολύ γνωστός ηθοποιός μιλώντας για τη ζωή του δήλωσε ότι έχει φτάσει κοντά αλλά δεν έχει εθιστεί στο σεξ;

Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης, μιλώντας για την ερωτική του ζωή δήλωσε: «Έχω φτάσει κοντά, αλλά δεν έχω εθιστεί στο σεξ. Κάποια στιγμή η ζωή μου δεν είχε άλλο ενδιαφέρον πέρα από το να φέρνω γυναίκες στο σπίτι. Έχει τύχει μια φορά, να πάω με τρεις γυναίκες στη Μύκονο. Με τη μια μάλιστα, έκανα σχέση. Αυτό ήταν το μάξιμουμ. Ήμουν 23 χρονών και χάρηκα πολύ που μου συνέβη, γιατί δεν κρύβω, ήταν το απωθημένο μου.»

Όταν ο Γιώργος Χρανιώτης ερωτήθηκε από το δημοσιογράφο πιο είναι το πιο ακραίο ερωτικά που έχει κάνει στη ζωή του, ο ίδιος δήλωσε: «Έχω περπατήσει 20 χιλιόμετρα για να δω ένα κορίτσι, επίσης έχω κάνει αποχή από το σεξ, επειδή ακριβώς δεν είχα διάθεση να κάνω. Για ένα τρίμηνο δεν ακούμπησα γυναίκα, ούτε καν φλέρταρα. Ήμουν ερωτευμένος και δεν ήμουν μαζί με το κορίτσι που ήθελα, γιατί με είχε αφήσει για άλλον. Τότε, είτε έβλεπα μια γυναίκα είτε μια μοτοσικλέτα, ήταν το ίδιο πράγμα για μένα.»

Τέλος, ο Γιώργος Χρανιώτης αποκάλυψε, πως δεν είναι Χριστιανός, αλλά πιστεύει σε δυνάμεις, σε θεό που δεν έχει σχέση με τις θρησκείες και δήλωσε πως όταν πεθάνει δεν θέλει να ταφεί. «Η εικόνα που έχω για το εαυτό μου πεθαίνοντας είναι ότι γίνεται ένα τεράστιο πάρτι και σκορπίζεται η στάχτη μου σε θάλασσα που έχει κύμα. Αυτή είναι η εντολή που έχει δώσει στους φίλους μου.. Έχω ταξιδέψει στην Ινδία, έχω βρεθεί σε καύση νεκρού και έχω μια λιγότερο δυτική άποψη για το θάνατο.»

Δείτε ποιος πασίγνωστος ηθοποιός αντιμετωπίζει μεγάλες οικονομικές δυσκολίες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.