#

Το ξύλο της αρκούδας έφαγαν οι Παναγιώταρος και Λαγός [φωτο]

Δείτε τις φωτογραφίες που δείχνουν το ξύλο που φάγανε οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος και Γιάννης Λαγός.

Τα γεγονότα του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου 2012, στην Κομοτηνή, ανάμεσα σε αντιφασίστες διαδηλωτές με μέλη, βουλευτές της Χρυσής Αυγής και αστυνομικούς είναι γνωστά!

Γνωστό δεν είναι ότι οι βουλευτές, που πρωτοστάτησαν στα γεγονότα, έφαγαν το ξύλο της χρονιάς τους, σύμφωνα με τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα από το Αναρχικό Στέκι της Κομοτηνής UTOPIA.

Δείτε τα σημάδια από το ξύλο που έφαγαν οι Ηλίας Παναγιώταρος και Γιάννης Λαγός:

Διαβάστε ποιος ο δημοσιογράφος του BBC που ξεσκέπασε τη Χρυσή Αυγή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!

7 Σχόλια

  1. To misos pros tein XA einai paralogo, den einai aftoi ypefthynoi gia to falirisma ei ton Attila. Deiladei aftoi pou ormane stis kafeteries me lostous na sou spasoun to kefali ti theloun, na ginoun oloi aristeroi, alliws pethanes; Kai sto katw-katw den ftaine mono oi politikoi, ftaiei kai o kosmos, ei Ellada paramenei mia xwra teis ypervoleis en genei, pantrevetai kapoios kai xwris na einai efoplisteis ksodevei 20.000 evrw giati mia fora pantrevesai, lene.

  2. Τί ξύλο να ρίξουν οι ανώνυμοι δειλοί; Πετούν μια μολότωφ
    και εξαφανίζονται ή βαράνε όταν είναι εκατό εναντίον ενός.
    Πηγαίνετε τώρα να σπάσετε κανένα μαγαζάκι ανθρώπου που ψήφισε Χρυσή
    Αυγή, για να νιώσετε ήρωες.

  3. Καλή η προσπάθεια αλλά άς μου εξηγήσει κάποιος τί γήρευαν οι επαγγελματίες ”αντιρατσιστές” κοινώς αναρχοσυριζαίοι σε νομιμότατη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής ; Σε άλλη περίπτωση κάποια δημοσιογραφικά παπαγαλάκια θα μιλούσαν για τάγματα εφόδου, δολοφονικές επιθέσεις,κ.λ.π. Τώρα όμως δίνεται την ηθική νομιμοποίηση σε αυτόν που επιδιώκει την βία με αντισυγκεντρώσεις . Ο μόνος λόγος ότι προέρχεται από τις εφεδρείες του σαθρού συστήματος και στοχοποιεί τον μόνο αντισυστημικό πολιτικό χώρο που ακούει στό όνομα Χρυσή Αυγή. Ελα όμως που η εκδήλωση έιχε απρόσμενη επιτυχία ,με ένα πολυάριθμο και αποφασισμένο πλήθος ,να στηρίζει με ενθουσιασμό και πάθος την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής. Περαστικά σας σύντροφοι , γιά ακόμη μιά φορά οι τραμπουκισμοί σας δεν καρποφόρησαν.

  4. o kyrios paris ta isopedonei ola k diastrevlonei kapoia… genika symfono mazi tou… alla…. o papandreou itan prosopikotita opos k o karamanlis… ashetos ratsas i sexoualikou prosanatolismou… eno o mitsotakis itan karaprodotis k xepoulise plouto k o karamanlis itan enas anikanos pou falirise ta panta me daneia ap to exoteriko… alla oi gomenoi tou etrogan poly hrima vlepeis… o giorgakis itan athlios alla telika epaixe (athela tou) rolo yper tis elladas…
    oi evropaioi einai tragika pio vlakes apo oti nomizoume… k oi politikoi opos k aftoi sta paraskinia(kryfes etaireies) einai k aftoi vlakes, epikindynoi k eglovismenoi se thriskeftikes agyloseis… oi theoi na mas voithisoun

  5. Καλά, εσύ Paris έχεις φοβερή φαντασία. Αν είχες και καμιά απόδειξη γι΄ αυτά που τσαμπουνάς θα ήταν καλύτερα. Κατά τα άλλα σε κάνω για καφενόβιο.

  6. Αν και δεν συμφωνώ με την χρήση βίας πιστεύω ότι τους χρειαζόταν ένα χεράκι. Τώρα ποίος θα ρίξει και ένα μπερντάκι στους αναρχικούς δεν ξέρω;

  7. Παιδιά, κάνετε σοβαρές προσπάθειες να μας μετατρέψετε σε συνηγόρους των νεοναζί.
    Τα νεοταξικά φασιστοειδή των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ, με τον κλεψίτυπο τίτλο “αντιφασίστες”, σε τίποτα δε διαφέρουν, ούτε κατ’ ελάχιστο, με τα ακροδεξιά φασιστοειδή της χρυσής αυγής.
    Ας μη μας διαφεύγει ποτέ το γεγονός ότι και οι δύο αυτοί χώροι των άκρων, καθοδηγούνται και χρηματοδοτούνται από τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ αφεντικά.
    Το δίπολο αυτό – φασιστες αντιφασίστες – έχει παιχτεί, (με την κατάλληλη ονομαστική προσαρμογή στην κάθε εποχή), πολλές φορές, απ’ τα ίδια πάντα διαχρονικά αφεντικά μας, πάντα με μεγάλη επιτυχία, πάντα σε βάρος ΟΛΟΥ του ελληνικού λαού και πάντα σε χρονικές στιγμές που είχε ωριμάσει στο λαό μας η σκέψη και η ανάγκη γιά μιά αλλαγή του παλιού με κάτι καινούργιο, πιό ελπιδοφόρο.
    Ακριβώς γιά να προλάβουν τα αφεντικά, να οδηγήσουν τη διάθεση αυτή του λαού, σε μονοπάτια που εξυπηρετούσαν τα δικά τους διαχρονικά συμφέροντα, ανέσερναν από τον ελληνικό πολιτικό βόθρο (και όχι μόνο), ό,τι πιό βρομερό και πυώδες υπήρχε, γιά να του αναθέσουν το έργο.
    Γιά να μείνω μόνο στη μεταπολεμική περίοδο, παίχτηκε στα Δεκεμβριανά του ’44, (με τους εκατέροθεν άγγλους προβοκάτορες), παίχτηκε στον εμφύλιο, (όπου και οι δύο πλευρές, κατά “παράδοξο” τρόπο σκότωναν ο ένας τον άλλο με ίδιου ακριβώς τύπου όπλα και πυρομαχικά), παίχτηκε και το ’66 – ’67, (ώστε να προπαρασκευάσουν τον ερχομό της χούντα), παίχτηκε το ’74, (μεταξύ των ηλίθιων της χούντας και των μακαριακών με θύμα τη μισή κύπρο), παίχτηκε το ’80 – ’81, (ώστε τα αφεντικά να φέρουν τον ομόφυλο πράκτορά τους, Ανδρέα), παίχτηκε το ’93, (με την πτώση του Μητσοτάκη απ’ το Σαμαρά, ώστε η ελλάδα να ξεχάσει τα περί “ηγέτιδας δύναμης” στα βαλκάνια), παίχτηκε το ’94 -’96, (με την επιβολή του επίσης ομόφυλού τους Σημίτη, γιά τη προπαρασκευή της πλήρους εξαθλίωσης της χώρας και με την εντατικοποίηση της λαθρομετανάστευσης – ήταν εντελώς σίγουροι πλέον γιά τον ορυκτό μας πλούτο -), παίχτηκε το 2008 – 2009, (όταν ο Καραμανλής αλληθώριζε πρό Ρωσία και μάθαινε από κάποιους περί ΑΟΖ, με αποτέλεσμα να επιβάλλουν τον επίσης ομόφυλό τους, χαμηλών προδιαγραφών, αλλά πράκτορα τους, Γιωργάκη, ο οποίος σε δύο μόλις χρόνια κατάφερε να βάλει τις πρώτες αλυσίδες στη χώρα και τον πλούτο της, έργο το οποίο συνέχισε και τελείωσε επάξια ο Σαμαράς με το ΠΑΣΟΚ – λείπει ο Μάρτης απ’ τη σαρακοστή; – και τον ΣΥΡΙΖΑ 2).
    Επειδή τα αφεντικά, μας μελετάνε από κτήσεως νεο – “ελληνικού” κράτους, γνωρίζουν ότι το μόνο σημείο που πονάει ο έλληνας είναι η τσέπη του και επειδή γιά να μπορέσεις να πάρεις τα “ασημικά” κάποιου πρέπει να τον εξαθλιώσεις κυρίως οικονομικά, αλλά και πνευματικά, (το έργο αυτό έχει αναλάβει εργολαβικά τα τελευταία 40 χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ 1 με τις εκάστοτε μορφές του, παίρνοντας το 75% στα συνδικαλιστικά όργανα του λεγόμενου πνευματικού κόσμου), γιά να μπορέσουν να οδηγήσουν την αγανάκτηση του λαού γιά την εξαθλίωσή του, σε κανάλια που να μη βάζουν σε κίνδυο τα συμφέροντά τους, (μετά το κάψιμο των καλών χαρτιών τους της μεταπολίτευσης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ), αναθέτουν τώρα ΚΑΙ την πολιτική αποχαύνωση μας στο ΣΥΡΙΖΑ 1.
    Οι έλληνες απ’ το 2008 ήδη, και δίκαια και φυσιολογικά, φωνάζουμε ότι κάτι πρέπει να γίνει, κάτι πρέπει ν’ αλλάξει, ότι η μεταπολίτευση τελείωσε και άλλα τέτοια, δηλαδή βρισκόμαστε πάλι σε μία καμπή, και τι κάνουν τα αφεντικά σ’ αυτή την περίπτωση; Πολύ σωστά!!! , παίζουν το γνωστό παιχνιδάκι ΦΑΣΙΣΤΕΣ – ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ. Η μία όμως πλευρά, αυτή των φασιστών δεν υπάρχει, μας λείπει, είναι πεθαμένη! Κανένα πρόβλημα άλυτο γιά τ’ αφεντικά! Την νεκρανασταίνουμε!
    Έτσι βρεθήκαμε σα λαός εγκλωβισμένοι σ’ αυτό το δίπολο, που με τη δράση του επιτείνει καταστάσεις και συναισθήματα όπως θυμό, οργή, αγανάκτηση, παραίτηση, εκδίκηση, μίσος μεταξύ μας κλπ, τη στιγμή ακριβώς που αυτό που χρειαζόμαστε είναι σκέψεις γιά το τι θα πρέπει να κάνουμε και αλληλεγγύη του ενός προς τον άλλο.
    Αυτά τα συναισθήματα είναι λοιπόν που μας οδηγούν στα άκρα, με αποτέλεσμα εμείς οι ίδιοι να είμαστε οι ανατροφοδότες του παιχνιδιού ΦΑ – ΑΝΤΙΦΑ, που οδηγεί μαθηματικά εκτός απ’ την περεταίρω εξαθλίωσή μας, και στη φυσική μας εξόντωση ως λαού, στο όχι πολύ μακρινό μέλλον.

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines