Όλο το σχέδιο για τη κινητικότητα των εκπαιδευτικών. Κριτήρια

Ποιο είναι όλο το σχέδιο για τη κινητικότητα των εκπαιδευτικών που προχωρεί το υπουργείο Παιδεία; Πότε θα ξεκινήσει η εφαρμογή του σχεδίου για τους εκπαιδευτικούς;

Με ταχείς ρυθμούς προχωρεί το υπουργείο Παιδείας στη διοικητική τακτοποίηση των θεμάτων που προκύπτουν από τις μετατάξεις και την κινητικότητα των εκπαιδευτικών. Η εφαρμογή του σχεδίου ξεκινά εντός του Ιουλίου, με στόχο η νέα σχολική χρονιά να αρχίσει χωρίς διδακτικά κενά.

Αλλαγές στο καθεστώς των υποχρεωτικών μετατάξεων της κινητικότητας που αφορούν περίπου 8.000 εκπαιδευτικούς προωθεί η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργείου, η διαδικασία για τις μετατάξεις ξεκινά εντός του Ιουλίου και έως τις 10 Αυγούστου αναμένεται να έχει οριστικοποιηθεί η λίστα με τα ονόματα.

Σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών και ψηφίστηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, αλλάζει η διαδικασία για τον καθορισμό των κενών θέσεων, τις υπηρεσιακές ανάγκες σε διοικητικό προσωπικό αλλά και το πλεονάζον προσωπικό ανά ειδικότητα.

Δείτε ποιοι υπάλληλοι θα τεθούν σε διαθεσιμότητα και ποιους θα προσλάβουν.

\

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.