Πέντε σούπερ τροφές που θα σας προστατεύσουν από τα κρυολογήματα

Ποιες είναι οι πέντε σούπερ τροφές που θα σας προστατεύσουν από τα κρυολογήματα; Διαβάστε ποιες είναι οι πέντε τροφές για τα κρυολογήματα.

Παρά τα λάθη που επιδεινώνουν το κρυολόγημα ενώ μπορούμε να το αποφύγουμε, υπάρχουν και τροφές με τις οποίες μπορούμε να προστατευθούμε από τα κρυολογήματα που καραδοκούν τον χειμώνα.

Πορτοκάλια

Το θαυματουργό αυτό φρούτο, είναι πλούσιο σε βιταμίνη C -αυτή συμβάλλει αποτελεσματικά στην πρόληψη των κρυολογημάτων, που δυστυχώς σας χτυπούν την πόρτα συχνά αυτή την περίοδο.

Ξηροί καρποί

Είναι πλούσιοι σε ψευδάργυρο -χρησιμεύει τόσο στην πρόληψη, όσο και στη καταστολή του κρυολογήματος.

Σούπα με κοτόπουλο και λαχανικά

Η κοτόσουπά με λαχανικά -βοηθάει στην απομάκρυνση της βλέννας, ανακουφίζοντάς σας από τον έντονο βήχα, ενώ τα λαχανικά περιέχουν βιταμίνη Α, η οποία ενισχύει το αναπνευστικό σύστημα.

Σκόρδο

Οι Βρετανοί επιστήμονες, επιμένουν πως το σκόρδο δεν διώχνει μόνο τα βαμπίρ και τους αγαπημένους σας -στην περίπτωση που έχετε φάει και δοκιμάσετε να τους φιλήσετε- αλλά και το κρυολόγημα.

Ψάρια

Τα πλούσια ω-3 λιπαρά οξέα που διαθέτουν τα ψάρια σαν τροφή, μπορούν να συμβάλλουν αποτελεσματικά στην καταπολέμηση του κρυολογήματος.

Δείτε ποια είναι τα παράξενα αλλά ταυτόχρονα και επιτυχημένα γιατροσόφια για το κρυολόγημα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε πώς να διαγνώσετε και να προλάβετε τον καρκίνο.