Συνταγή της ημέρας: Λαχανοντολμάδες

Υπέροχη μυρωδιά, πλούσια γεύση – ένα κλασσικό ελληνικό φαγητό που όλοι αγαπάμε! Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα για τους λαχανοντολμάδες από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Διαβάστε τη συνταγή για τους λαχανοντολμάδες:
Mερίδες: 6

Χρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά

Χρόνος Μαγειρέματος: 45 λεπτά

Υλικά συνταγής:

  • 1 λάχανο αφράτο και ελαφρύ
  • Για τη γέμιση:

  • 500 γραμμ. κιμά ανάμικτο (αρνί και χοιρινό ή μοσχάρι και χοιρινό)
  • 2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα
  • 2 – 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 2 καρότα τριμμένα
  • 1/2 ματσάκι άνηθο
  • 1/2 ματσάκι
  • μαϊντανό
  • 1 φλ. τσαγιού ρύζι για γεμιστά
  • 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1/2 φλ. τσαγιού νερό
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Για το αυγολέμονο:

  • 2 κρόκους αυγών
  • 2 λεμόνια
  • Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα για τους λαχανοντολμάδες στο Συνταγές με κέφι.

    ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
    Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!