Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, Τελικός Κύπελλο 2014: επεισόδια, δακρυγόνα και ντου από παντού [video]

Δείτε τις εξελίξεις από τα επεισόδια που σημειώθηκαν πριν την έναρξη του τελικού κυπέλλου 2014 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό-ΠΑΟΚ.

Μικρής έκτασης επεισόδια προκλήθηκαν 2 ώρες πριν από την σέντρα του τελικού κυπέλλου 2014, ανάμεσα σε ΜΑΤ και οπαδούς του Παναθηναϊκού κατά τον πρώτο έλεγχο των εισιτηρίων.

Συγκεκριμένα κατά την προσέγγιση του ΟΑΚΑ υπήρχαν τριπλές ζώνες ελέγχου… Σε μια από αυτές, όπου τσεκάρονταν τα εισιτήρια πριν περάσουν οι φίλαθλοι στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου υπήρξε ένταξη και συμπλοκή ανάμεσα σε οπαδούς και αστυνομία, η οποία έκανε ακόμη και χρήση χημικών.

Η κατάσταση ανάμεσα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και τα ΜΑΤ ξέφυγε, με τις δυνάμεις της αστυνομίας να έχουν συγκεντρωθεί στη γωνία και να δέχονται πάρα πολλά αντικείμενα! Υπήρξαν συνεχείς ρίψεις καθισμάτων, φωτοβολίδων και κροτίδων! Η ένταση συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, με τους αστυνομικούς να κλείνουν τους οπαδούς στη γωνία. Kάποιοι μπήκαν στο ταρτάν, με τα ΜΑΤ να προσπαθούν να τους προσεγγίσουν.

Αμέσως μόλις άρχισε η κόντρα των «πράσινων» με τα ΜΑΤ, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ χειροκρότησαν. Ωστόσο, λίγες στιγμές αργότερα μπήκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στον αγωνιστικό χώρο και οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν να αποδοκιμάζουν και τους φίλους του Παναθηναϊκού να χειροκροτούν. Μάλιστα, πάνω στην αναταραχή λίγο έλειψε να… βρεθούν στο μάτι του κυκλώνα και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Δείτε το βίντεο από τα επεισόδια στον τελικό κυπέλλου 2014 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό-ΠΑΟΚ:


Διαβάστε πού έγιναν τα πρώτα επεισόδια πριν τον τελικό κυπέλλου 2014 ανάμεσα σε ΠΑΟΚ-Παναθηναικό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.