Αλέξανδρος Παπαγεωργίου, σατανιστής: δείτε πώς πήγε στον ανακριτή [φωτο]

Δείτε πώς πήγε στον ανακριτή ο 22χρονος σατανιστής, Αλέξανδρος Παπαγεωργίου.

Στον ανακριτή βρέθηκε ο 22χρονος σατανιστής, Αλέξανδρος Παπαγεωργίου, ο οποίος κλήθηκε σε απολογία για τον φόνο της άτυχης άστεγης στη Γλυφάδα αλλά και για την εμπλοκή του στον σατανισμό.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Αλέξανδρου Παπαγεωργίου, Φαήλος Κρανιδιώτης υποστηρίζει ότι ο 22χρονος σατανιστής είναι χρήστης ουσιών και αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα πάντα με όσα δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους ο κ. Κρανιδιώτης ο πελάτης του, Αλέξανδρος Παπανδρέου, λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε δεν έχει ολοκληρώσει το σχολείο, αλλά ούτε και τη στρατιωτική του θητεία. Οι γονείς του προσπάθησαν να τον περιθάλψουν σε κάποιο ίδρυμα, ωστόσο η ανάρμοστη συμπεριφορά του δεν τον κράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκεί. Ο ίδιος ανέφερε επίσης, ότι θα παρουσιάσει σήμερα στον ανακριτή σχετικά ιατρικά υπομνήματα.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, που ακολουθεί, ο 22χρονος σατανιστής, Αλέξανδρος Παπαγεωργίου κατέφθασε στον ανακριτή χωρίς κουκούλα και χωρίς να επιθυμεί να κρύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Δείτε πώς πήγε στον ανακριτή ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου:

Δείτε την άστεγη που δολοφόνησε ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.