Νέα βόμβα. Προσπάθησαν να δωροδοκήσουν και την Έλενα Κουντουρά

Ποιοι πήγαν να δωροδοκήσουν την Έλενα Κουντουρά;

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής αποφάσισε να δοθούν αντίγραφα του dvd με το οπτικοακουστικό υλικό που περιλαμβάνει τα καταγγελόμενα από τους Χαϊκάλη – Καμμένο περί της προσπάθειας εξαγοράς του βουλευτή των ΑΝΕΛ στους αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Επιτροπής Δεοντολογίας στη Βουλή, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά ποιος είναι ο έτερος βουλευτής του κόμματος που σύμφωνα με τον Παύλο Χαϊκάλη μπορεί να προσέγγισε ο «μεσάζων» ώστε να τον δωροδοκήσει για να ψηφίσει τον υποψήφιο Πρόεδρο Δημοκρατίας. «Είναι άντρας ή γυναίκα;», ρώτησαν οι δημοσιογράφοι την κυρία Κόλλια Τσαρουχά και η βουλευτής των ΑΝΕΛ απάντησε «γυναίκα».

Σε νεότερη ερώτηση των δημοσιογράφων αν πρόκειται για την Σταυρούλα Ξουλίδου, την ίδια την κυρία Κόλλια-Τσαρουχά ή την Έλενα Κουντουρά, η κυρία Κόλλια απάντησε ότι πρόκειται για την κυρία Κουντουρά.

«Ο μεσάζοντας άφησε εμφανείς υπόνοιες ότι ένα πρόσωπο δέχθηκε δωροδοκία», είπε νωρίτερα σήμερα ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Παύλος Χαϊκάλης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου με τον Πάνο Καμμένο.

Το protothema.gr επικοινώνησε με τη βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ Έλενα Κουντουρά η οποία διέψευσε ότι έγινε προσπάθεια να δωροδοκηθεί. «Μίλησα με την κυρία Κόλλια-Τσαρουχά. Η κυρία Κόλλια-Τσαρουχά αρνείται ότι είπε τέτοιο πράγμα και είναι και έξαλλη. Πάρτε τη τηλέφωνο», τόνισε η κυρία Κουντουρά. «Η κυρία Κόλλια ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο και είναι και θυμωμένη πολύ», επανέλαβε η κυρία Κουντουρά.

«Δεν έχω να σας πω τίποτε άλλο. Δεν ισχύει τίποτα» επισήμανε η Έλενα Κουντουρά.

Δείτε τη φωτογραφία του Νίκου Αποστολόπουλου και ποιος ο Γιώργος Αποστολόπουλος που πήγε να χρηματίσει τον Χαϊκάλη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.