Κακός χαμός στη Βουλή: Η Κωνσταντοπούλου έδιωξε Γεωργιάδη-Λοβέρδο επειδή… [video]

Γιατί η Κωνσταντοπούλου έδιωξε Γεωργιάδη και Λοβέρδο από την αίθουσα της Βουλής;

Παρατήρηση στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Λοβέρδο έκανε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου διέκοψε την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου και είπε:

«Παρακαλώ τους δύο πρώην υπουργούς, τον κ. Γεωργιάδη και τον κ. Λοβέρδο, που εμφανώς διασκεδάζουν να καθίσουν στις θέσεις τους ή αν θέλουν να συζητήσουν να περάσουν έξω από την αίθουσα».

Οι δύο βουλευτές έγιναν έξαλλοι με την παρατήρηση της κ. Κωνσταντοπούλου, με τον Ανδρέα Λοβέρδο να της λέει «να μιλάτε καλύτερα», ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε με πιο χιουμοριστικό τρόπο: «Μας κάνετε παρατήρηση; Να το χέρι μου, να με βαρέσετε με το χάρακα!».

Εκνευρισμένος αποχώρησε, σύμφωνα με το tromaktiko, από την αίθουσα της Ολομέλειας της βουλής ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Γεωργιάδης προφανώς ζήτησε να πάρει το λόγο, όμως η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι oι ομιλητές εγγράφονται κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεων των δύο πρώτων εισηγητών.

Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου η οποία ξεκίνησε την ομιλία της, όμως κ. Γεωργιάδης φώναζε από τα βουλευτικά έδρανα.

“Ηρεμήστε λίγο κ. Γεωργιάδη” είπε η κυρία Φωτίου, όμως ο Γεωργιάδης σηκώθηκε από τη θέση του και αποχώρησε από τη συζήτηση σχετικά με το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση.

Μετά από λίγο βεβαίως επέστρεψε…

Δείτε το βίντεο με το διαπληκτισμό της Κωνσταντοπούλου με Γεωργιάδη και Λοβέρδο:

https://www.youtube.com/watch?v=gw1UNwYoH5w

Διαβάστε γιατί τα «έψαλλε» ο Θεοδωράδης στην Κωνσταντοπούλου και γιατί η Κωνσταντοπούλου ακυρώνει τη Eurovision.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.