Documento: Γιατί ο Καλογρίτσας συμμάχησε με Βαξεβάνη στη νέα εφημερίδα

Πώς τα πήγε η εφημερίδα του Καλογρίτσα Documento που έκανε πρεμιέρα την Κυριακή;

Μια νέα εφημερίδα προστέθηκε στον Κυριακάτικο Τύπο, η εφημερίδα Documento από τον Κώστα Βαξεβάνη και τη δημοσιογραφική ομάδα του Hot Doc.

Από το πρώτο της φύλλο η Documento κατάφερε να συζητηθεί κυρίως λόγω των μηνύσεων Άδωνι και της συνέντευξης της Μπέττυς Μπαζιάνα.

Τη διεύθυνση της εφημερίδας έχει ο Κ. Βαξεβάνης με διευθύντρια σύνταξης τη Βάλια Μπαζού και αρχισυντάκτρια τη Βιβή Μπλούτσου.

Εκδότης της εφημερίδας είναι ο Ιωάννης Βλαδίμηρος Καλογρίτσας και το φύλλο σχεδίασε το δίδυμο της Γιάννας Αγγελοπούλου, ο Σπύρος Πολυκανδριώτης και ο Σπύρος Γάγγας.

Η Documento κυκλοφορεί με δυο ένθετα ανά 15 ημέρες, το περιοδικό Hot Doc το οποίο μετατρέπεται σε μονοθεματικό και αποσύρεται από τα περίπτερα και το ένθετο Ιστορικά. Όπως μαθαίνουμε στην εφημερίδα πήγαν αρκετοί συντάκτες από τον ΔΟΛ.

Πέραν του στελεχιακού δυναμικού που περιλαμβάνει το νέο εκδοτικό εγχείρημα του Βαξεβάνη, ενδιαφέρον παρουσιάζει το οτι ο παλιός εκδότης της ιστορικής «Πρώτης», Χρήστος Καλογρίτσας επένδυσε στην εφημερίδα που ετοιμάζει ο γνωστός δημοσιογράφος.

Κάποιοι, μάλιστα, λένε ότι ένας από τους βασικούς λόγους που «πάγωσε» η επανέκδοση της «Πρώτης» έχει να κάνει και με το γεγονός ότι υπήρξε «γάμος» ανάμεσα στους Καλογρίτσα-Βαξεβάνη.

Για την ιστορία και μόνο, αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο άνδρες γνωρίζονται πάρα πολλά χρόνια και συγκεκριμένα από την εποχή που ο δημοσιογράφος μετείχε στο team της εφημερίδας «Πρώτη», που εξέδιδε ο επιχειρηματίας Καλογρίτσας.

Με αυτόν τον τρόπο ο Καλογρίτσας επιχειρεί να εισέλθει στον κόσμο των μίντια μετά το φιάσκο των τηλεοπτικών αδειών.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.