Λαμπερή Μελάνια και ατάκα Τραμπ για τα… μαλλιά του. Ορκωμοσία του Χάχα [video]

Τι είπε ο Ντόναλντ Τραμπ σε δείπνο για την ορκωμοσία του και τι φορούσε η Μελάνια Τραμπ;

Την παράσταση στο δείπνο προς τιμήν του νέου προεδρικού ζεύγους στην Ουάσινγκτον έκλεψε με την εμφάνισή της η Μελάνια Τραμπ, φορώντας ένα εντυπωσιακό χρυσαφί γυαλιστερό φόρεμα που τράβηξε τα φλας των φωτογράφων.

Ωστόσο ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα μπορούσε να αφήσει την Μελάνια να του κλέψει για πολύ την παράσταση και φρόντισε με τις ατάκες που εκστόμισε να τραβήξει την προσοχή.

Με αφορμή ότι σήμερα στην Ουάσινγκτον μπορεί να βρέχει ο Τραμπ αστειεύτηκε.

«Μπορεί να βρέξει, μπορεί και όχι. Δεν με νοιάζει. Αν ρίξει βροχή θα είναι ΟΚ γιατί ο κόσμος θα καταλάβει ότι τα μαλλιά μου είναι πραγματικά» είπε, προκαλώντας τα γέλια των παριστάμενων.

Το λόγο, στο δείπνο, έλαβε και η γυναίκα που σε λίγες ώρες θα είναι η Πρώτη Κυρία της Αμερικής: «Αύριο (σσ σήμερα) πιάνουμε δουλειά».

Ο Ντόναλντ Τραμπ, από την πλευρά του είπε σε όσους βρίσκονταν στην αίθουσα: «Εχουμε πολλούς έξυπνους ανθρώπους. Θα σας πώ κάτι, κάτι που μάθαμε, ότι έχουμε μακράν το υπουργικό συμβούλιο με το υψηλότερο IQ από οποιοδήποτε άλλο έχει υπάρξει».

Επίσης, αποκάλυψε το όνομα του νέου Αμερικανού Πρέσβη στη Βρετανία. Οπως είπε, θα είναι ο Γούντι Τζόνσον, ιδιοκτήτης της New York Jets NFL.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.