Σπηλιωτόπουλος: Ποιος πασίγνωστος τραγουδιστής είναι γαμπρός της Φοίβης Γραμματικού. Απίστευτο

Ποιος πασίγνωστος τραγουδιστής έχει συγγένεια με την 21χρονη σύντροφο του Άρη Σπηλιωτόπουλου, Φοίβη Γραμματικού;

Όπως αναφέρει η Εσπρεσσο, αν στο μέλλον σοβαρέψει το ειδύλλιο του μέχρι πρότινος αμετανόητου εργένη Αρη Σπηλιωτόπουλου και ο ίδιος αποφασίσει να εισχωρήσει (επιτέλους!) στο κλαμπ των παντρεμένων, τότε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο Τόνι Σφήνος, κατά κόσμον Θανάσης Κιούσης, θα γίνουν «μπατζανάκηδες»!

Οι κοινές εμφανίσεις του Σπηλιωτόπουλου με τη Φοίβη Γραμματικού στη νυχτερινή Αθήνα ξεκίνησαν πριν από λίγες εβδομάδες και -όπως ήταν φυσικό- τράβηξαν αμέσως το ενδιαφέρον των paparazzi.

Και μπορεί ο Αρης Σπηλιωτόπουλος να μην έδινε ως τώρα αφορμές και δικαιώματα για να κουβεντιάζουν την προσωπική ζωή του στα κοσμικά σαλόνια, ωστόσο η γνωριμία του με τη Φοίβη φαίνεται ότι τον έκανε να αναθεωρήσει και πλέον αντιμετωπίζει πιο χαλαρά τα φωτογραφικά φλας που αστράφτουν στις εξόδους του.

Απόδειξη;

Οι φωτογραφίες του ζευγαριού που δόθηκαν στη δημοσιότητα στις αρχές του προηγούμενου μήνα και δείχνουν τον Αρη και τη Φοίβη να ανταλλάσσουν θερμές αγκαλιές και φλογερά φιλιά σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, αδιαφορώντας για τους paparazzi που υπήρχαν εκεί.

Μόλις 21 Μαΐων, η Φοίβη Γραμματικού προέρχεται από ευκατάστατη οικογένεια, είναι κάτοικος του Πανοράματος Βούλας και μέχρι πρότινος εργαζόταν ως αεροσυνοδός.

Αχώριστες

Η ίδια έχει μεγάλη αδυναμία στις δύο αδελφές της, την Ιωάννα, η οποία παντρεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι τον Θανάση Κιούση, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Τόνι Σφήνου, και τη Μαργαρίτα Γραμματικού, που εργάζεται ως δημοσιογράφος και blogger.

Οι τρεις γυναίκες είναι πολύ δεμένες και, όποτε βρίσκουν ελεύθερο χρόνο, πηγαίνουν παρέα σε μουσικές σκηνές και ταξιδεύουν στο αγαπημένο νησί τους, τις Σπέτσες, όπου βρίσκεται η εξοχική κατοικία της οικογένειάς τους.

Οσο για τον Αρη; Το τελευταίο διάστημα δεν πάει πουθενά χωρίς τη Φοίβη. Πριν από λίγες ημέρες, ο φακός τούς εντόπισε και πάλι παρέα, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης του Σταμάτη Κραουνάκη «Βίκτωρ ή τα παιδιά στην εξουσία», στο Θέατρο Τέχνης.

Διαβάστε ποια είναι η Φοίβη Γραμματικού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.