Ελένη Βαλελή, Λέσβος: Ποια η 43χρονη μητέρα που έχασε τη ζωή της στον φονικό σεισμό – Τραγική ειρωνεία

Ποια η 43χρονη μητέρα Ελένη Βαλελή που έπεσε θύμα του φονικού σεισμού στη Λέσβο;

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια της 43χρονης Ελένης Βαλελή, που σκοτώθηκε εξαιτίας του σεισμού που χτύπησε τη Μυτιλήνη.

Η 43χρονη Ελένη Βαλελή, μητέρα δύο παιδιών, καταπλακώθηκε από τοίχο του σπιτιού της, ενώ βρισκόταν μέσα στην κρεβατοκάμαρα. Δυστυχώς, οι προσπάθειες διάσωσης δεν είχαν αίσιο τέλος, καθώς η άτυχη γυναίκα ήταν, ήδη, νεκρή όταν ανασύρθηκε από τα ερείπια του σπιτιού της.

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν έναν καλό λόγο να πουν για την Ελένη, καθώς όλοι την γνώριζαν και σε όλους ήταν αγαπητή, αφού ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και γεμάτη αισιοδοξία και δύναμη.

Η τραγική ειρωνεία είναι πως τα τελευταία χρόνια έδινε τη μάχη της με τον καρκίνο και μάλιστα το τελευταίο διάστημα φαινόταν να την κερδίζει. Ο Εγκέλαδος όμως της στέρησε τη ζωή και σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρη τη Λέσβο.

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει το αναπάντεχο κακό. Κανείς δεν είχε λόγια παρηγοριάς για τους δικούς της ανθρώπους.

Οι φωνές του τραυματισμένου συζύγου της συγκλόνισαν τους πάντες: «’Σώστε την Ελένη» έλεγε στους διασώστες που τον πλησίαζαν για τις πρώτες βοήθειες, αλλά για την Ελένη ήταν αργά. Ο ίδιος έχει τραυματιστεί σοβαρά και είναι πολύ πιθανό να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν στον πάνω όροφο του σπιτιού και βρέθηκε στο δρόμο από την ένταση του σεισμού.

Από τους πρώτους που έφτασαν στο σημείο ο κουνιάδος της. Μιλάει για την περιπέτεια υγείας της Ελένης Βαλελή, τα παιδιά αλλά και τον σύζυγό της που τραυματίστηκε. Όπως λέει το αντρόγυνο ήταν σε διαφορετικά δωμάτια για ξεκούραση λόγω ζέστης όταν έγινε το κακό.

Ο αδερφός του πλέον γνωρίζει για τον θάνατο της γυναίκας του, όπως και τα παιδιά. Η κόρη του σπουδάζει λογιστική στις Σέρρες και ο γιος που βοηθούσε τους γονείς στη Λέσβο.

Η άτυχη γυναίκα καταγόταν από τη Λήμνο. Η 43χρονη Ελένη Βαλελή εντοπίστηκε από το κινητό της τηλέφωνο, καθώς την καλούσε η κουνιάδα της. Από την δόνηση και τον ήχο του κινητού, που το είχε δίπλα της, οι πυροσβέστες εντόπισαν το άψυχο σώμα της.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, όπως είπαν κάτοικοι, πως το σπίτι ήταν παλιό ενώ η οικογένεια το είχε αγοράσει πριν από δέκα χρόνια περίπου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.