Εκδηλώσεις λατρείας για Ερντογάν στην Κομοτηνή: «Ηγέτη μας, θα πεθάνουμε για…» Επιφυλακή [video]

Πώς υποδέχτηκαν τον Ερντογάν στην Κομοτηνή;

Στην Κομοτηνή έφτασε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπου τον περίμεναν περίπου 300 με 400 άτομα της τοπικής μουσουλμανικής κοινότητας.

Οι τοπικές αρχές περίμεναν αρχικά πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση, εκτιμώντας πως στο σημείο ήταν πιθανό να προσέλθουν ακόμα και 15.000 άτομα.

Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες για μαζικές μετακινήσεις Τούρκων με πούλμαν από την Τουρκία για προβοκάτσια…

Όταν ο Τούρκος πρόεδρος βγήκε από το αυτοκίνητό του, ο κόσμος άρχισε να τον επευφημεί, φωνάζοντας στα τουρκικά συνθήματα με το όνομά του.

Με συνθήματα τον υποδέχθηκαν οι συγκεντρωμένοι που ήταν πάρα πολλοί και από το πρωί περίμεναν έξω από το σπίτι του πρόξενου.

Οι συγκεντρωμένοι του φώναζαν: «Ο Θεός είναι μεγάλος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν».

Παιδάκια που ήταν εκεί του έδωσαν ανθοδέσμες. Φυσικά στον χώρο δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι ψευτομουφτήδες τους οποίους ο Ερντογάν ασπάστηκε όταν βγήκε από το αυτοκίνητο που τον μετέφερε.

Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκονται οι ελληνικές αρχές από την Αλεξανδρούπολη ως την Κομοτηνή για την επίσκεψη Ερντογάν στη Θράκη.

Αυτό καθώς ο “σουλτάνος” απέδειξε χθες από την Αθήνα ότι είναι αποφασισμένος να πει όλα όσα θέλει χωρίς περιστροφές.

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

Μίλησε ήδη για “αδελφούς” και για “Τούρκους” στην περιοχή κάνοντας μάλιστα λόγο για μειονότητα “Τούρκων” της τάξης των 150.000 ατόμων!

Η επίσκεψη στην Κομοτηνή θα κλείσει με γεύμα στο ξενοδοχείο «Chris and Eve Mansion», όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους της μουσουλμανικής μειονότητας στην περιοχή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.