Netta Barzilai, Eurovision 2018 Israel: Άγριο κράξιμο Ισραήλ, κοτόπουλο, Παλαιστίνιοι, Βογιατζάκη [video]

Ποια είναι η Νέτα Μπαρζιλάι / Netta Barzilai που κέρδισε τη Eurovision 2018 με το Ισραήλ και τι απάντησε η Σοφία Βογιατζάκη μετά τη νίκη της;

Η εκκεντρική Netta Barzilai ήρθε πρώτη στα αποτελέσματα της Eurovision 2018 και προκάλεσε χαμό σε twitter και instagram με την αμφιλεγόμενη εμφάνιση της.

Την ίδια ώρα, ήδη υπάρχουν οι πρώτες αντιδράσεις από Παλαιστίνιους, καθώς το Ισραήλ σκέφτεται να διοργανώσει τη Eurovision 2019 στην Ιερουσαλήμ και όχι στο Τελ Αβίβ.

Δείτε μερικά από τα posts για τη Netta Barzilai και το Ισραήλ στη Eurovision 2018:

https://twitter.com/RadXoiridio/status/995406981967110150

Νέτα Μπαρζιλάι / Netta Barzilai Βιογραφικό

Η Νέτα Μπαρζιλάι (Εβραϊκά: נטע ברזילי ; γ. 22 Ιανουαρίου 1993) είναι Ισραηλινή τραγουδίστρια. Κέρδισε στην πέμπτη σεζόν του HaKokhav HaBa.

Η Μπαρζιλάι γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 1993 στο Χόντ Χασαρόν, όπου κατοικεί μέχρι σήμερα. Σε νεαρή ηλικία μετακόμισε με την οικογένειά της στην Νιγηρία όπου έζησε για τέσσερα χρόνια προτού επιστρέψει στο Ισραήλ.

Πριν την υποχρεωτική στρατολόγησή της στις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις, συμμετείχε έναν χρόνο στο εθελοντικό πρόγραμμα των παραστρατιωτικών ισραηλινών αμυντικών δυνάμεων και πραγματοποίησε την στρατιωτική της θητεία στο Ισραηλινό Ναυτικό.

Το Σάββατο, 12 Μαΐου 2018 η Netta Barzilai εκπροσώπησε το Ισραήλ με το τραγούδι “Toy” στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2018 στην Λισαβόνα της Πορτογαλίας, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση με 528 βαθμούς και σηματοδότησε την τέταρτη νίκη του Ισραήλ στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision (μετά το 1978, 1979 και 1998).

Η εκκεντρική Netta Barzilai που κέρδισε τη Eurovision 2018 έγινε επίσης γνωστή για την ομοιότητα της με τη Σοφία Βογιατζάκη.

Η Ελληνίδα ηθοποιός πρόσεξε τον χαμό που έγινε στα social media με τον κόσμο να σχολιάζει ακατάπαυστα ότι: «Το Ισραήλ έστειλε την Σοφία Βογιατζάκη στην Eurovision».

H Σοφία Βογιατζάκη από την πλευρά της ξέρει πολύ καλά από χιούμορ και απάντησε με την πιο απίστευτη μίμηση:

Μετά τη νίκη του Ισραήλ στη Eurovision 2018, η Σοφία Βογιατζάκη επανήλθε με νέο βίντεο από το κέντρο Shamone όπου υποδύεται τη Netta Barzilai:

Διαβάστε αναλυτικά τα αποτελέσματα της Eurovision 2018 για τελικό και ημιτελικούς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.