Ιόλη Χατζηλύρα, ραγδαίες εξελίξεις: Τι είδε και τη σκότωσαν, πώς βρέθηκε νεκρή και γuμνή. Την βι@σαν;

Ποιες οι νέες εξελίξεις γύρω από την δολοφονία της Ιόλης Χατζηλύρα;

Η Ιόλη Χατζηλύρα ήταν μάρτυρας μιας κάποιας συναλλαγής; Είδε κάτι που δεν έπρεπε να δεί; Ήταν σε λάθος σημείο τη λάθος στιγμή;

Όπως μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ, οι Αρχές εκτιμούν πως πρόκειται για άγριο φονικό, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση το γεγονός ότι η 26χρονη Ιόλη Χατζηλύρα, εντοπίστηκε σχεδόν γuμνή, με μώλωπες και αίματα, ενώ φαίνεται να κλάπηκαν προσωπικά της αντικείμενα, τηλέφωνο και πορτοφόλι. Πάντως, παρότι βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση, δεν φαίνεται να έχει σημάδια βι@σμού.

Δίπλα από το άψυχο σώματα της εντοπίστηκαν σκίτσα της Ιόλης Χατζηλύρα, με την Αστυνομία να διερευνά κατά πόσο μετέβη στο συγκεκριμένο σημείο για να ζωγραφίσει ή μεταφέρθηκε εκεί από ή τους δράστες, εάν πρόκειται τελικά για δολοφονία.

Πάντως, όπως γράφουν τα ΜΜΕ, ερωτήματα εγείρει στους ερευνητές πως η σορός της Ιόλης Χατζηλύρα, βρέθηκε στην άλλη πλευρά της πόλης απ όπου διαμένει, ενώ όπως αναφέρουν, η Ιόλη Χατζηλύρα χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις της το τρένο. Σημειώνεται, ότι η σορός της εντοπίστηκε κοντά στις γραμμές του τρένου, μέσα σε θάμνους.

Οι αστυνομικοί ψάχνουν τις τελευταίες κινήσεις της Ιόλης Χατζηλύρα σε μια προσπάθεια να ξετυλίξουν κουβάρι της υπόθεσης, ενώ γνωρίζουν που βρισκόταν μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (σ.σ βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Τετάρτης από εργάτες).

Όπως αναφέρεται από τα ΜΜΕ, ενώπιον της Αστυνομίας δεν υπάρχει ακόμη ύποπτος, ωστόσο εκτιμάται ότι η άτυχη Ιόλη Χατζηλύρα δολοφονήθηκε στο πάρκο επειδή κάτι είδε.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.