Ραγδαίες εξελίξεις για υγεία Σουμάχερ: Τι δοκιμάζουν μυστικά 6 χρόνια μετά το ατύχημα

Ποιες οι νέες εξελίξεις με την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ;

Με άκρα μυστικότητα κινούνται οικογένεια και γιατροί του Μίκαελ Σουμάχερ τα τελευταια χρόνια.

Είναι γνωστό οτι ο Σουμάχερ είναι κατάκοιτος και το κόστος της θεραπείας του είναι τεράστιο.

Πρόσφατα βέβαια διέρρευσαν πληροφορίες οτι ο Σουμάχερ σηκώθηκε και περπάτησε, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο Μίχαελ Σουμάχερ μεταφέρθηκε στο Παρίσι, στο νοσοκομείο «Georges Pompidou», προκειμένου να υποβληθεί σε μια «άκρως απόρρητη» θεραπεία, όπως ανέφεραν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τη «Le Parisien», στον πρώην πρωταθλητή της Formula 1 Μίχαελ Σουμάχερ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά το 2013 μετά από ατύχημα ενώ έκανε σκι στη Μεριμπέλ, θα πρέπει να γίνουν μεταγγίσεις βλαστικών κυττάρων στο σώμα, για να επιτευχθεί μια «συστηματική αντιφλεγμονώδης δράση».

Η θεραπεία θα του χορηγηθεί από τον καθηγητή Φιλίπ Μενάς, διάσημο καρδιοχειρουργό και πρωτοπόρο της κυτταροθεραπείας στη θεραπεία της καρδιακής ανεπάρκειας.

Ο Μενάς είναι και μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του Ινστιτούτου Εγκεφάλου και νωτιαίου μυελού. Να σημειωθεί ότι ο διάσημος ορθοπεδικός χειρουργός Ζεράρ Σαϊλάν εμφανίστηκε επίσης στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Μίχαελ Σουμάχερ.

Οι πληροφορίες για την υγεία του Σουμάχερ έρχονται με το σταγονόμετρο, όπως το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινότητας παραμένει πολύ μεγάλο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.