Επιστροφή Μάτος-Γκάμπριελ στον Παναθηναϊκό

Έντονη μεταγραφική κινητικότητα στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση νέων ποδοσφαιριστών και την επιστροφή δανεικών, όπως ο Μάτος και ο Γκάμπριελ. Τι ακούγεται για μεταγραφές στον ΠΑΟ;

Τις τελευταίες μέρες, στον Παναθηναϊκό παρακολουθούν στενά την πορεία τόσο του Μάτος όσο και του Γκάμπριελ στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Ο Μάτος του Παναθηναϊκού αγωνίζεται στην Μποταφόγκο και η παρουσία του σε 13 αγώνες μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς μετράει ήδη ένα τέρμα και 4 άσσιστ. Αποκτήθηκε πριν 2,5 χρόνια από τον Παναθηναϊκό έναντι 3,2 εκατομμυρίων ευρώ αλλά τόσο οι τραυματισμοί όσο και οι κακές σχέσεις του με τον Χενκ Τεν Κάτε τον οδήγησαν εκτός Παιανίας προς αναζήτηση νέας στέγης με τη μορφή δανεισμού (πέρυσι αγωνίστηκε στην Κορίνθιανς). Παρ’ όλα αυτά, στον Παναθηναϊκό εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του ακόμα και τον προσεχή Γενάρη καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πράσινοι στη μεσαία γραμμή είναι σημαντικά.

Ειδικότερα, στα αμυντικά χαφ ο Κατσουράνης βρίσκεται σε μακρά περίοδο ντεφορμαρίσματος και ο Νιόπλιας προσανατολίζεται να τον τοποθετήσει για κάποιο χρονικό διάστημα στα στόπερ, ενώ ο Ζιλμπέρτο Σίλβα εμφανίζεται ιδιαίτερα καταπονήμενος από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ν. Αφρικής και η προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου του τον ερχόμενο Ιούνιο δεν είναι τελειωμένη υπόθεση με αρκετούς αγγλικούς συλλόγους της Premier League αλλά και ομάδες από το Κατάρ να τον έχουν βάλει στο μεταγραφικό τους στόχαστρο.

Όσον αφορά τον Γκάμπριελ, οι εμφανίσεις του στον Παναθηναϊκό δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές με αποτέλεσμα ακόμα και ο κόσμος να μην επιθυμεί την παραμονή του μέχρι και τον περασμένο καλοκαίρι. Τα πράγματα όμως άλλαξαν, καθώς ο βραζιλιάνος μέσος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Γκρέμιο και η παρουσία του έχει κεντρίσει ακόμα και το ενδιαφέρον του τεχνικού ηγέτη της Εθνικής Βραζιλίας, Μάνο Μενέζες. Είναι σαφές ότι στη συγκεκριμένη θέση που αγωνίζεται ο Γκάμπριελ, το πράσινο ρόστερ διαθέτει αρκετές και ποιοτικές λύσεις, οπότε στον Παναθηναϊκο προσδοκούν στην άνοδο της αξίας του παίκτη και ενδεχόμενη επιστροφή και άμεση πώληση του σε άλλο σύλλογο.

Διαβάστε πληροφορίες για μεταγραφή Τζόρτζεβιτς στον Παναθηναϊκό και τις πιθανές μεταγραφές στον Παναθηναϊκό εν όψει Ιανουαρίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.