Το μπλε νυφικό της Νένας Χρονοπούλου [φωτογραφίες]

Νένα Χρονοπούλου και Τάσος Μητρόπουλος ενώθηκαν κρυφά με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώ η νύφη προκάλεσε ποικίλα σχόλια με ένα έντονο μπλε νυφικό. Δείτε φωτογραφίες.

Νένα Χρονοπούλου και Τάσος Μητρόπουλος κατάφεραν να κρατήσουν αυτή την τόσο ιερή και ιδιωτική τους στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ήταν σίγουρα ο πιο ανατρεπτικός γάμος που έχουμε δει μέχρι τώρα με το μπλε νυφικό της Νένας Χρονοπούλου, δια χειρός Κωστέτσου, να κλέβει τις εντυπώσεις.

Η Νένα Χρονοπούλου νύφη δεν φόρεσε το κλασσικό άσπρο ή έστω ροζ νυφικό, αλλά ένα μπλε ρουά νυφικό, σε σχεδιασμό του Βασίλειου Κωστέτσου. «Όταν μου πρότεινε ο Βασίλειος να φορέσω μπλε ρουά νυφικό, δέχτηκα αμέσως. Άλλωστε η σχέση μου με τον Τάσο είναι τόσο διαφορετική από την προηγούμενη ζωή μου – έχει χρώμα.», δήλωσε μια εβδομάδα μετά το γάμο της, η νεόνυμφη Νένα στο περιοδικό «ΕΓΩ». «Ο Βασίλειος έκανε τα κουστούμια του Χρηστάκου, του Τάσου, του κουμπάρου μας, Αντώνη Αγαπίου και το νυφικό μου μέσα σε τέσσερις μόνο μέρες. Το δύσκολο δεν ήταν να τα φτιάξει, αλλά να αποφασίσει τι θα φτιάξει.»

Όσο για την πρόταση γάμου; Δεν έγινε ποτέ! «Δεν έγινε πρόταση γάμου, δεν χρειάστηκε. Εμείς ήμασταν παντρεμένοι από την πρώτη στιγμή, τη Δευτέρα απλώς πήραμε και την ευχή. Δεν θα πάμε γαμήλιο ταξίδι, προηγούνται ο Ολυμπιακός και το σχολείο του Χρήστου», δηλώνει η Νένα Μητροπούλου -πια- ενώ ο Τάσος Μητρόπουλος εξηγεί γιατί τόση μυστικότητα: «Δεν κάναμε κάτι κρυφά, αλλά κάτι μόνο για εμάς. Πιστεύουμε ότι η στιγμή που ο Θεός ευλογεί μια σχέση πρέπει να είναι μόνο για σένα και το ταίρι σου. Όποιος σε αγαπάει πραγματικά και θέλει να είσαι ευτυχισμένος, δεν νοιάζεται για καλέσματα και μικροπρέπειες, αλλά για την ουσία του πράγματος, την ευτυχία του ζευγαριού».

Δείτε φωτογραφίες από το sexy νυφικό της Βίκυς Καγιά, φωτογραφίες από τον γάμο Λιάγκα-Σκορδά και τη βάφτιση της κόρης του Ρουβά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.