Η Βανδή τρώει πανέρι με γαρύφαλλα στο κεφάλι [video]

Δύσκολες εποχές για τραγουδίστριες. Η Δέσποινα Βανδή ήρθε αντιμέτωπη με ένα πανέρι γαρύφαλλα στο.. δόξα πατρί. Δείτε βίντεο με το ατύχημα της Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή ήταν στη μέση του δεύτερου προγράμματος στο μαγαζί που εμφανίζεται όταν άρχισε να τραγουδά τη γνωστή επιτυχία του Γιάννη Πουλόπουλου «Ποια νύχτα σ’ έκλεψε». Η μοίρα όμως, ή μάλλον ο θαμώνας από κάτω που είχε πιει δυο-τρία-τέσσερα-πέντε ποτηράκια παραπάνω, είχε άλλα σχέδια.

Εκεί που η Βανδή έφτανε στην κορύφωση του άσματος.. «Ποια νύχτα σ’ έκλεψε, ποια πίκρα….» μπαμ, ένα πανέρι με γαρύφαλλα σκάει στο δόξα πατρί και η αοιδός τα χάνει προς στιγμήν. Εμ, δεν είναι και λίγο να σου έρχεται ένα πανέρι κατακούτελα εκεί που πας να βγάλεις το μεγάλο ντέρτι. Και μάλιστα με φόρα γιατί ο θαμών ήταν σε μεγάλα κέφια.

Σαν άξια επαγγελματίας όμως, η Δέσποινα Βανδή βρήκε γρήγορα τον ειρμό της και συνέχισε το τραγούδι. Όσο για το ενσταντανέ, αυτό αποθανατίστηκε σε βίντεο από κάμερα έτερου θαυμαστή και βρίσκεται εδώ για να το απολαύσετε. Οι φανς της Βίσση θα το απολαύσουν ακόμα περισσότερο:

Η πληροφορία οτι πίσω από την επίθεση-πανέρι στη Δέσποινα κρύβεται η οργάνωση «Σέχτα της Βίσση» ελέγχεται ως αναληθής.

Διαβάστε φήμες για διαζύγιο Δέσποινας Βανδή-Ντέμη Νικολαΐδη, σχόλια για την ηλικία της Βίσση, τη σοβαρή ασθένεια κόρης γνωστής τραγουδίστριας και δείτε την Βανδή να σκίζει τον sexy στηθόδεσμο της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.