X-Factor: ο Λεβέντης πηδήχτηκε απ’ το παράθυρο [video]

Μπηχτές και σχόλια ακούστηκαν στο X-Factor για την παραίτηση του Γιώργου Λεβέντη απο τον ANT1. Τι είπε ο ίδιος ο Λεβέντης για το αν θα παραμείνει στο X-Factor;

Τελικά, ο Γιώργος Λεβέντης έκανε πράξη την ατάκα του και «πηδήχτηκε από το παράθυρο» του ΑΝΤ1. Η παραίτηση του Γιώργου Λεβέντη και η ανάληψη καθηκόντων στην εταιρεία του Simon Cowell στο Λονδίνο δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Σάκη Ρουβά στο X-Factor.

Την απόλυτη ατάκα για την παραίτηση Λεβέντη την πέταξε ο Γιώργος Θεοφάνους: «Ο Λεβέντης είναι ο μόνος από το X-Factor που θα κάνει διεθνή καριέρα». Μπράβο αυτογνωσία ο μουσικοσυνθέτης!

Πάντως, στην έναρξη του X-Factor ο Γιώργος Λεβέντης ήταν αρκετά πεσμένος, ενώ ο Σάκης Ρουβάς προσπαθούσε να τον ανεβάσει. Όταν ο παίκτης του Λεβέντη, Χάρης σχολίασε την υποστήριξη των φίλων του από το Λονδίνο, ο τραγουδιστής είπε: «Άλλοι έρχονται από το Λονδίνο και άλλοι πάνε στο Λονδίνο…», και αργότερα συμπλήρωσε απευθυνόμενος στο Λεβέντη: «Σου ‘ρχεται να πηδηχτείς απ’ το παράθυρο; Να φύγεις απ’ τη χώρα;»

Ο Γιώργος Θεοφάνους με αφορμή την εμφάνιση όλων των παικτών του Γιώργου Λεβέντη στην σκηνή του X Factor, τον ρώτησε αν αυτό είναι ένα αποχαιρετηστήριο πάρτυ και αν θα είναι εκεί και την επόμενη εβδομάδα. Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος ο Γιώργος Λεβέντης, λέγοντας: «Και την επόμενη βδομάδα εδώ θα είμαι.»

Όσον αφορά το διαγωνιστικό μέρος του X-Factor, η παίκτρια που αποχώρησε είναι η Κίρκη από την ομάδα της Κατερίνας Γκαγκάκη. Το κοινό που βρισκόταν στο πλατό την καταγιουχάρισε και έδειξε ολοφάνερα την προτίμηση του στο συγκρότημα Revolt του Θεοφάνους:

Η Κίρκη είναι η διαγωνιζόμενη κόρη του Δημήτρη Κατσαρού από τους Ζιγκ Ζαγκ που ήδη έχει κεντρίσει το τηλεοπτικό ενδιαφέρον με τις ιντριγκαδόρικες ατάκες της προς την κριτική επιτροπή. Οπότε όλο και σε κάποιο πρωινό-μεσημεριανό-απογευματινό θα την πετύχουμε μέσα στις επόμενες μέρες.

Διαβάστε τον πραγματικό λόγο της παραίτησης Λεβέντη από τον ΑΝΤ1 και δείτε τη βόμβα στο X-Factor.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.