Φωτογραφίες Αθηναΐς Νέγκα με σύντροφο, εξώγαμη κόρη

Με τον σύντροφο και την -εκτός γάμου- κόρης της φωτογραφήθηκε η αμφιλεγόμενη κριτής του Just The Two of Us, Αθηναΐς Νέγκα. Φωτογραφίες, βιογραφικό της Αθηναΐδος Νέγκα.

Η αυστηρή κριτής του Just The 2 Of Us Αθηναΐς Νέγκα είναι γνωστή για τις μη-συμβατικές δηλώσεις της: «Η κριτική επιτροπή του Just the two of us δεν διαφέρει στην σύστασή της από τις υπόλοιπες. Τόσο σε άλλες χώρες του κόσμου, όσο και σε διαφορετικούς αντίστοιχους διαγωνισμούς, οι κριτές προέρχονται από τον χώρο της μουσικής και των media. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ ξανά σε αυτήν την μιντιακή φαγωμάρα. Δεν είμαστε στον Άρειο Πάγο. Σε έναν μήνα κανείς δεν θα μας θυμάται».

Η δημοσιογράφος, ραδιοφωνική παραγωγός, συγγραφέας και τηλεοπτική περσόνα πλέον, Αθηναΐς Νέγκα δεν παραδέχεται τον όρο ανατρεπτική και δηλώνει ότι έτσι είναι ως άνθρωπος γενικότερα. Αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση, αυτό ακριβώς βλέπουν και οι δικοί της άνθρωποι στην καθημερινότητά της. «Μία φορά έπιασε φωτιά η κουζίνα του σπιτιού μου και το ανακοίνωσα με απόλυτη ηρεμία στους καλεσμένους μου!»

Η Αθηναϊδα Νέγκα φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με την -εκτός γάμου- τεσσάρων μηνών κορούλα της και τον σύζυγό της Χάρη Ζαχαριά, γόνο της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων παιδικών παιχνιδιών:

Η Αθηναΐς Νέγκα είναι ήρεμη, σπανίως νευριάζει, ενώ προσπαθεί να κάνει όσο καλύτερα μπορεί την δουλειά της. Για την συμμετοχή της στο Just the Two of Us είπε ότι δεν περίμενε να προκαλέσει τόσες αντιδράσεις, καθώς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι κάποιος θα παρακολουθεί ένα show που τον εκνευρίζει. «Είναι δεδομένο ότι τους έχω αδικήσει όλους λίγο. Δεν πιστεύω ότι είμαι 100% αντικειμενική. Εννοείται ότι κάθε εβδομάδα μπορεί να κάνουμε λάθη, γιατί αυτό που βλέπουμε κείνη την ώρα διαφέρει από αυτό που εισπράττει ο τηλεθεατής. Δεν αισθάνομαι βέβαια τρομακτικές τύψεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα, δεν διαμορφώνεται μόνον από την δική μου γνώμη, αλλά και από το κοινό και τους υπόλοιπους τρεις κριτές». Για την Βίκυ Γεροθόδωρου είπε ότι δεν την γνώριζε, αλλά έμαθε ότι είναι μια πολύ πετυχημένη κυρία και είδε μάλιστα ότι είναι και πολύ κομψή και λυπάται που την στεναχώρησε.

Η Αθηναΐς Νέγκα είναι κόρη του αξέχαστου ηθοποιού, Χρήστο Νέγκα. Το πιο αγαπημένο της χόμπι είναι το γράψιμο γιατί είναι αυτό που την ορίζει ως άνθρωπο και εάν δεν το κάνει καθημερινά θα πέσει σε κατάθλιψη. Στο βιογραφικό της Αθηναΐδος Νέγκα υπάρχουν πολλές δουλειές στα media, αλλά όπως λέει και η ίδια, «τα media είναι ένας χώρος που δεν σου επιτρέπει να κάνεις σχέδια γιατί όλοι είμαστε υπάλληλοι».

Η Αθηναϊς Νέγκα δεν έχει παντρευτεί με τον Χάρη Ζαχαριά γιατί απλά δεν το θέλουν και μπορει να μην παντρευτούν ποτέ. Αποκάλυψε πως στον ραδιοφωνικό σταθμό Fresh 88.6 όπου εργάζεται δεν είχαν καταλάβει ότι ήταν έγκυος μέχρι και τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Διαβάστε ποιο γνωστό μοντέλο-Σταρ Ελλάς εμπλέκεται με κοκαΐνη και δείτε φωτογραφίες από το ροζ DVD-τσόντα της Πετρούλας Κωστίδου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.