Master Chef: Συγκλονιστική αποχώρηση Δέσποινας

Στοιχεία από Big Brother δείχνει να έχει τις τελευταίες ημέρες το Master Chef, με αποκορύφωμα την αποχώρηση της Δέσποινας, ενώ κέρδισε τον Μανώλη στην τελική αναμέτρηση. Γιατί αποχώρησε η Δέσποινα και τι την ενόχλησε τόσο πολύ μέσα στο παιχνίδι;

Όλα ξεκίνησαν την ημέρα πριν την αναμέτρηση για αποχώρηση μεταξύ του Μανώλη και της Δέσποινας από το Master Chef. Η Δέσποινα δυσαρεστήθηκε γιατί οι συμπαίκτες της ψήφισαν αυτήν ως υποψήφια για αποχώρηση και όχι τη Χρύσα. Η αντίδρασή της ήταν ανοιχτή, αφού δεν έλειψαν οι φωνές και οι αντιδικίες μεταξύ των παικτών, σκηνικά που θύμιζαν έντονα άλλου τύπου τηλεπαιχνίδια όπως το Big Brother.

Η Δέσποινα με την ομάδα της, είχαν συμφωνήσει να ψηφίσουν για αποχώρηση τους δύο παίκτες που είχαν ξαναμπεί στο παιχνίδι, τη Χρύσα και τον Μανώλη, αφού έκριναν ότι από τη στιγμή που δεν έχουν περάσει όλα όσα πέρασαν οι υπόλοιποι όλο αυτό τον καιρό μέσα στο παιχνίδι, δεν έχουν τις ίδιες εμπειρίες και δεν μπορούν να συγκριθούν άμεσα και δίκαια με αυτούς. Παρόλα αυτά, οι συμπαίκτες της δεν τήρησαν τη “συμφωνία” με αποτέλεσμα να βρεθεί η Δέσποινα να ισοψηφεί στη δεύτερη θέση της υποψήφιας για αποχώρηση με τη Χρύσα (ο Μανώλης ήταν ο πρώτος σίγουρος υποψήφιος). Το παράδοξο ήταν ότι την απόφαση για το ποια από τις δύο θα ήταν τελικά η υποψήφια για αποχώρηση (Χρύσα ή Δέσποινα) θα την έπαιρνε η ίδια η Χρύσα, σαν αρχηγός της μιας εκ των δύο ομάδων. Φανερά νευριασμένη η Δέσποινα, ζήτησε από τη Χρύσα να μη διστάσει και να επιλέξει αυτήν για υποψήφια. Φυσικά η Χρύσα δεν αρνήθηκε, οπότε η Δέσποινα βρέθηκε υποψήφια για αποχώρηση, μαζί με τον Μανώλη.

Στη συνέχεια, οι διάφορες συζητήσεις σε έντονο ύφος μεταξύ της Δέσποινας και των συμπαικτών της, οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι οι περισσότεροι έβλεπαν ότι η Δέσποινα δεν σημείωνε πρόοδο μέσα στο παιχνίδι και ότι ενώ στην αρχή είχε μεγάλη όρεξη και ανοδική πορεία, στη συνέχεια “έπεσε”, με αποτέλεσμα να έχει μείνει στάσιμη και να μην προοδεύει.

Φτάσαμε λοιπόν στην τελική αναμέτρηση, όπου ενώ η Δέσποινα κέρδισε τον Μανώλη, τελικά την ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, δεν άντεξε την πίεση της κριτικής των συμπαικτών της και ανακοίνωσε την απόφαση που είχε πάρει, δηλαδή να αποχωρήσει η ίδια από το παιχνίδι. Με δάκρυα λοιπόν αποχώρησε η Δέσποινα από το παιχνίδι, κάνοντας όντως την πιο έντονη αποχώρηση.

Διαβάστε ποιος παίκτης είναι ο πιο δημοφιλής του Master Chef και για τα προβήματα υγείας της Αρετής του Master Chef.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.