Master Chef Νικητής: τι έγινε στον τελικό

Σε συνθήκες άκρας μυστικότητας ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του τελικού του Master Chef. Τι έγινε στον τελικό και ποιος ο νικητής του Master Chef;

Τα γυρίσματα για τον μεγάλο τελικό του Master Chef ολοκληρώθηκαν και η αγωνία χτυπάει κόκκινο. Ποιοι δύο παίκτες συμμετείχαν και τι έγινε στον τελικό;

Τα γυρίσματα για τον τελικό νικητή του Master Chef διήρκεσαν δύο ολόκληρες μέρες και οι δύο παίκτες πέρασαν από πολλές δοκιμασίες για να εντυπωσιάσουν τους κριτές και το τηλεοπτικό κοινό. Ποιοι είναι οι δυο νικητές του Master Chef;

Ο Άκης Πετρετζίκης και ο Μιχάλης Καλαβρινός είναι οι δυο παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό και να διεκδικήσουν τον τίτλο του νικητή του Master Chef και τα 50.000 ευρώ.

Στο τελικό του Master Chef πήραν μέρος και οι 20 παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής, όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα δεξιά.

Ο τελικός θα μεταδοθεί την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, ενώ μια μέρα πριν, την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου θα δούμε ένα τελευταίο master class στο οποίο επίσης παρευρίσκονται όλοι οι παίκτες.

Το MEGA και η εταιρεία παραγωγής Studio Ata κάνουν τα πάντα προκειμένου να μην διαρεύσει το όνομα του νικητή του Master Chef πριν τις 28 Δεκεμβρίου. Οι στρόφιγγες πληροφόρησης παραμένουν κλειστές, καθώς για τα γυρίσματα του master class και του τελικού οι 20 παίκτες διέμειναν σε ξενοδοχείο των Κάτω Πατησίων και τους απαγορεύτηκε η έξοδος για δυο μέρες.

Στα τηλεοπτικά πηγαδάκια κυκλοφορεί ήδη ένα όνομα ως νικητής του Master Chef, το οποίο οι περισσότεροι μάλλον θα θεωρούσαν «αουτσάιντερ». Όλες οι πληροφορίες από το Mega συμφωνούν οτι η μάχη δόθηκε στον πόντο, η διαφορά ήταν πολύ μικρή και το τελικό αποτέλεσμα ήρθε με μια ανατροπή στο τέλος.

Διαβάστε τον αλκοόλισμό του Δημήτρη Σκαρμούτσου, ποιος παίκτης του Master Chef συνεργάζεται με τον Παρλιάρο και η αίτηση που «έκαψε» τον Άκη Πετρετζίκη του Master Chef.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.