Βγαίνει στη σύνταξη η Μενεγάκη;

Τι είπε η Ελένη Μενεγάκη που εκλήφθηκε ως προειδοποίηση ότι όπου να ‘ναι αποχωρεί από την τηλεόραση, κοινώς βγαίνει στη.. σύνταξη; Το εννοούσε ή ήταν λόγια της στιγμής;

Το ρεζουμέ των όσων είπε η Ελένη Μενεγάκη στην καλεσμένη της Δούκισσα Νομικού ήταν ότι εάν μια μέρα ανοίξετε την τηλεόραση και δεν την δείτε, να μην ανησυχήσετε.. Η προειδοποίηση ήταν σαφής: «Αντέχω ακόμη. Μέχρι που ένα πρωί ξαφνικά δεν θα με δείτε!», ήταν τα λόγια της.

Μετά τη δήλωση αυτή, η Ελένη Μενεγάκη επανήλθε στο θέμα της πιθανής αποχώρησής της, με μάλλον πιο πλάγιο τρόπο αυτή τη φορά. Ξεκίνησε κουβέντα (με τη Δούκισσα πάντα) για τους λόγους που το βραδινό τής φαίνεται βουνό, σε σχέση με το πρωινό. Αφορμή το ότι η καλεσμένη της, Δούκισσα Νομικού, κάνει βραδινό, αλλά και το γεγονός ότι η παρουσιάστρια ταλαιπωρείται από κρύωμα.

Είπε λοιπόν η Ελένη: «Αυτό που νομίζω είναι ότι ο πρώτος χρόνος σε καθετί που κάνει κανείς είναι πολύ δύσκολο. Εμένα δηλαδή, εάν με βάζανε να κάνω βράδυ ζωντανό, ο πρώτος μου χρόνος θα ήταν πολύ δύσκολος, γιατί έχω κουρδιστεί αλλιώς. Ξέρω τι ώρα θέλω να κάνω γούτσου γούτσου, τι ώρα θέλω να φάω του σκασμού, τι ώρα θέλω να πιω το κρασάκι μου, τι ώρα θέλω να κάνω αγκαλίτσες με τα παιδάκια μου, έχω στρώσει αλλιώς την ζωή μου. Μου φαίνεται πολύ δύσκολο πραγματικά». Η απάντηση της Δούκισσα ήταν εμψυχωτική: «Νομίζω ότι για εσένα το βραδινό θα ήταν παιχνιδάκι», για να ακολουθήσει η ανταπάντηση της Ελένης: «Το πρωί όμως είναι πρωί.. Σήμερα, για παράδειγμα, που έχω κρυάδες, μπορώ να κουκουλωθώ και να βάλω τη μπέρτα μου, όταν φοράς την τουαλέτα το βράδυ τι να πεις, συγγνώμη είμαι κρυωμένη, να κουκουλωθώ;»

Αν λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη σταματήσει ξαφνικά το πρωινό και το βραδινό δεν το συζητάει καν, τι μένει τελικά να κάνει; ‘Η να βγει στη σύνταξη ή να ξεκινήσει κανένα.. μεσημεριανό! Εν αναμονή λοιπόν…

Διαβάστε τι δείχνουν οι γυμνές φωτογραφίες της Μενεγάκη και γιατί έγινε έξαλλη με τον Γιάννη Λάτσιο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.