Ποιο προσωπικό πρόβλημα κρύβει ο νικητής Master Chef, Άκης Πετρετζίκης

Ποιο σοβαρό προσωπικό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο νικητής του Master Chef, Άκης Πετρετζίκης; Γιατί κρύβεται από τις κάμερες από τη στιγμή που νίκησε στο Master Chef;

Κλεισμένος στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από την Τρίτη το απόγευμα ο νικητής του Master Chef, Άκης Περετζίκης. Ο δημοφιλής παίκτης δεν θέλει να δει κανέναν και κυρίως δημοσιογράφους. Τι προβληματίζει τον Άκη Πετρετζίκη;

Από την στιγμή που διέρρευσε το όνομα του Άκη Πετρετζίκη ως νικητή του Master Chef, ο 26χρονος δεν απαντά στο κινητό του τηλέφωνο αλλά και ούτε βγαίνει από το σπίτι του. Ο λόγος είναι οτι δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δημοσιοποιηθούν πράγματα από την προσωπική του ζωή.

Το τελευταίο διάστημα ο Άκης Πετρετζίκης δεν διατηρούσε καλές σχέσεις με τον πατερά του και αυτό το προσωπικό πρόβλημα δεν θέλει να το συζητήσει.

Ο πατέρας του Άκη Πετρετζίκη διαφωνούσε με την απόφαση του γιού του να ασχοληθεί επαγγελματικά με την κουζίνα. Έτσι λοιπόν ο 26 χρόνος Θεσσαλονικιός, που στο βιογραφικό του έχει και δίπλωμα λογιστικής, αποφεύγει κάθε είδους επικοινωνία με δημοσιογράφους για να μην αναγκαστεί να μιλήσει γι’ αυτό που τον πονάει.

Παραμένει όμως άγνωστό πώς θα αντιδράσει ο πατέρας του Άκη όταν δει οτι ο γιος όχι μόνο έχει ταλέντο στην μαγειρική, αλλά κατέκτησε και τον τίτλο του πρώτου Έλληνα Master Chef.

Διαβάστε ποιος ο νικητής του Master Chef, δείτε τον Άκη Πετρετζίκη γυμνό και γυμνές φωτογραφίες του Γιάννη Αποστολάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.