Διαζύγιο Κούγια: ανύπαντρη η Βατίδου, αλλιώς…

Μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια διευθέτησαν στο διαζύγιο τους ο Αλέξης Κούγιας και η Εύη Βατίδου. Γιατί η Εύη Βατίδου πρέπει να μείνει ανύπαντρη;

Το άλλοτε ζευγάρι Κούγιας-Βατίδου συμφώνησε στα εξής σημεία: Η διατροφή που θα δίνει ο Αλέξης Κούγιας στην Εύη Βατίδου ορίστηκε στα 5000 ευρώ. Σε αυτό το ποσό περιλαμβάνεται η αμοιβή της οικιακής βοηθού, τα δίδακτρα των παιδιών του και το ενοίκιο του σπιτιού όπου ζουν αυτά μαζί με τη μητέρα τους, το οποίο μάλιστα βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από εκείνο όπου ζει ο Αλέξης Κούγιας.

Το δεύτερο σημείο στο οποίο συμφώνησαν είναι στην επιμέλεια των παιδιών την οποία αναλαμβάνει εξολοκλήρου η Εύη Βατίδου με τον όρο όμως πως η τελευταία θα πρέπει να παραμείνει ανύπαντρη. Αν αποφασίσει στο μέλλον να παντρευτεί θα πρέπει να ξανασυζητηθεί το θέμα της επιμέλειας των παιδιών, γεγονός που αποτελεί νομικό κεκτημένο του Κούγια.

Η τρίτη συμφωνία τους έχει να κάνει με το πότε θα βλέπει τα παιδιά του ο Αλέξης Κούγιας. Δεν έχει κανέναν περιορισμό σε ό,τι αφορά την καθημερινότητα ενώ τα Χριστούγεννα και το Πάσχα θα μπορεί να τα έχει μαζί του για δέκα μέρες. Όσο για τις καλοκαιρινές διακοπές, θα μπορεί να τις περνά μαζί τους για περίπου ενάμισι μήνα.

Μια χαρά deal έκανε ο Κούγιας. Αλλά ως δικηγόρος που είναι, δεν είχαμε καμιά αμφιβολία γι’ αυτό. Ας είναι καλά τα παιδιά, και όλα τ’ άλλα περιττεύουν.

Διαβάστε τον πραγματικό λόγο για το διαζύγιο Αιγινίτη-Σρόιτερ και γιατί ο Κούγιας αποκάλεσε τον Λαζόπουλο παιδεραστή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.