Μανωλίδου παρουσιάστρια Dancing with the Stars. Οριστικό

Έκπληξη στον ΑΝΤ1, καθώς η Ευγενία Μανωλίδου θα είναι παρουσιάστρια του Dancing with the Stars, ενώ το Ελλάδα έχεις ταλέντο κόβεται. Γιατί άλλαξαν τα σχέδια του ΑΝΤ1;

Σε σύσκεψη που πραγματοποίησε το εμπορικό τμήμα του ΑΝΤ1, αποφασίστηκε η αναβολή της προβολής του Ελλάδα έχεις ταλέντο για τον επόμενο Οκτώβρη από Μάρτη που είχε αρχικά αποφασιστεί.

Η πρόβλεψη για την πτώση της διαφημιστικής δαπάνης τον Μάρτιο είναι 40% σε σχέση με πέρσι όταν αρχικά υπολογίζοταν ότι θα είναι γύρω στο 20%. «Ακόμη και με 40% τηλεθέαση το πρόγραμμα δεν καλύπτει καν το κόστος του» έλεγε χαρακτηριστικά στέλεχος του καναλιού, σύμφωνα με το Zappit. Το κόστος είναι μεγάλο, καθώς τα πνευματικά δικαιώματα μαζί με την παραγωγή προσεγγίζουν τα 2.500.000-3.000.000 €. Έτσι μετά και από δεύτερη σύσκεψη παρουσία του Θοδωρή Κυριακού αποφασίστηκε το πρόγραμμα να πάει για τον Οκτώβρη. Όχι όμως και η Ευγενία Μανωλίδου που τη συνδέει «λόγος τιμής» με τον ΑΝΤ1.

Η Ευγενία Μανωλίδου θα αξιοποιηθεί άμεσα και μάλιστα στο Dancing with the stars που με την περσινή παρουσία της τόσος ντόρος έγινε. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, η παρουσιάστρια θα παρουσιάσει μια εκπομπή backstage του talent show η οποία θα προβάλλεται σε prime time Σάββατο ή Κυριακή και θα έχει αποκλειστικές συνεντεύξεις και παρασκήνιο από τους πρωταγωνιστές του δεύτερου κύκλου του Dancing.

Η παρουσία της Μανωλίδου στο Dancing with the stars δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που έκανε πέρσι η Έλενα Καρποντίνη στο green room καθώς η δεύτερη εκπομπή με τα παρασκήνια του talent show θα είναι απόλυτα αυτόνομη.

Με εξαίρεση το Ελλάδα έχεις ταλέντο όλα τα υπόλοιπα προγράμματα του ΑΝΤ1 (Τρεις ξένες σειρές, δύο ελληνικές “Χωρίς Όρια” και “Steps” και τα real life projects “Aληθινές Νοικοκυρές”, “Πλάκα μου κάνεις” και “Νύφες”) θα βγουν κανονικά όπως τα έχει ήδη τοποθετήσει στον προγραμματισμό ο γενικός διευθυντής του προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος.

Ενοχλημένος από το κόψιμο του Ελλάδα έχεις ταλέντο είναι ο Γιώργος Λεβέντης, που κόβει τις γέφυρες με τον Ant1. Το τάλεντ σόου είναι ένα από τα πρότζεκτ που δουλεύει ο ίδιος προσωπικά από το νέο του πόστο στην εταιρεία του Simon Cowell, οπότε η απόφαση του ΑΝΤ1 είναι ουσιαστικά πισώπλατο μαχαίρωμα στον ίδιο.

Διαβάστε γιατί πραγματικά αποχώρησε ο Λεβέντης από τον ΑΝΤ1, την εγκυμοσύνη της Μανωλίδου και τη γυμνή φωτογράφιση της Μανωλίδου με μπικίνι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.