Απεργία ΜΜΜ, Μετρό, ΗΣΑΠ, Λεωφορεία 11,14 Φεβρουαρίου

Νέες απεργίες στα ΜΜΜ στις 11,14 Φεβρουαρίου. Πότε έχουν απεργία μέσα μαζικής μεταφοράς, μετρό, ηλεκτρικός, λεωφορεία, τρόλεϊ στις 11/2, 14/2 σύμφωνα με τις νέες αποφάσεις των εργαζομένων;

Νέα απεργία στα ΜΜΜ και μηχανοκίνητη πορεία προς το υπουργείο Μεταφορών προγραμματίζουν για την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Συγκεκριμένα:

– το μετρό και ο ηλεκτρικός έχουν απεργία από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωί
– τα λεωφορεία έχουν στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 15:30
– τα τρόλεϊ και το τραμ απεργούν από τις 11 έως τις 15:00.

Οι δυσκολίες στις μετακινήσεις αναμένεται να κορυφωθούν στις 11:30, οπότε οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες θα συγκεντρωθούν στην Ομόνοια, από όπου θα πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία προς το υπουργείο Μεταφορών.

Επίσης, από την λήξη της στάσης εργασίας των εργαζομένων στα ΜΜΜ οι επιβάτες θα περιμένουν περίπου μισή ώρα ακόμα στη στάση, μέχρι να βγουν από το αμαξοστάσιο τα λεωφορεία-τρόλεϊ.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους της ΕΘΕΛ, τα λεωφορεία θα έχουν επίσης στάση εργασίας την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 11.00 – 16.00 (και γενική συνέλευση).

Οι εργαζόμενοι σε ΜΜΜ-λεωφορεία-μετρό έχουν επίσης εξαγγείλει 24ωρη απεργία όταν θα πάει το νομοσχέδιο για ψήφιση.

Άλλη μια μέρα ταλαιπωρίας για τους απλούς πολίτες, που εδέησαν να δουν όλα τα ΜΜΜ να λειτουργούν για πρώτη φορά κανονικά την Πέμπτη. Αλλά δυστυχώς, δεν είναι κάθε μέρα τ’ Αη Γιαννιού. Περαστικά μας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.