Φουρέιρα Αλβανίδα: τι απαντά η τραγουδίστρια [video]

Πολύς λόγος γίνεται για το αν η Ελένη Φουρέιρα είναι Αλβανίδα και γιατί το κρύβει. Τι είπε η ίδια η Ελένη Φουρέιρα για την καταγωγή της; Δείτε βίντεο.

«Μου αρέσει να ζω τον έρωτα, την καψούρα, την αγάπη», εξομολογείται η Ελένη Φουρέιρα σε συνέντευξη της στο Nitro και μιλά για την καταγωγή της, τις κοπάνες και τις χυλόπιτες. «Δεν έχει σημασία τι λένε για μένα. Το μόνο που έχει σημασία είναι το τι κάνεις», καταλήγει.

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για τις ερωτικές της περιπέτειες και εξομολογήθηκε ότι στα 15 της έκανε κοπάνα μαζί με την κολλητή της προκειμένου να συναντήσουν τα αγόρια τους στο Καλαμάκι. Μέχρι που τις πήραν χαμπάρι οι μανάδες τους και ο έρωτας… τελείωσε!

«Έχω φάει πολλές χυλόπιτες στη ζωή μου. Έχει τύχει να ερωτευτώ κάποιον πολύ, να με χωρίσει χωρίς λόγο και να έχω πάθει σοκ. Να τον παίρνω τηλέφωνο όλο το βράδυ, να τον παρακαλάω και άλλα τέτοια γραφικά. Την επομένη, βέβαια, ξυπνούσα και ήμουν μια χαρά», παραδέχεται η Ελένη Φουρέιρα.

Όπως λέει, μέχρι να γίνει τραγουδίστρια πέρασε δύσκολα. Στο σχολείο επειδή ντρεπόταν που οι συμμαθήτριές της φορούσαν επώνυμα αθλητικά παπούτσια και εκείνη από την λαϊκή τους έλεγε ότι και τα δικά της είναι μάρκα, ενώ δούλεψε μοιράζοντας φυλλάδια στον δρόμο και σε σουβλατζίδικοαπό το οποίο τελικά την απέλυσαν.

Όσο για την κουβέντα που γίνεται για την καταγωγή της; Η Ελένη Φουρέιρα δεν νοιάζεται και επισημαίνει με νόημα: «δεν είμαι Μεξικάνα ή οτιδήποτε άλλο. Είμαι Αθηναία. Αν με έλεγαν Ελένη Παπαδοπούλου δεν θα υπήρχε πρόβλημα».

Δείτε στο βίντεο τι λέει η Φουρέιρα για το αν είναι Αλβανίδα:

Ελενάκι, όλα καλά, αλλά μας τα γυρίζεις τα πράγματα. Εσύ Μεξικάνα μας συστήθηκες, γιατί τα γυρνάς τώρα;

Διαβάστε αν είναι τελικά η Ελένη Φουρέιρα Αλβανίδα και δείτε τη μεταμόρφωση της Ελένης Φουρέιρα πριν-μετά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.